panorios Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Γενικά, πολύ καλές εντυπώσεις. Ακόμα και σε σέρβερ με 8 άτομα το latency ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Πολύ καλή υλοποίηση με δυνατότητα να επιλέγεις την ένταση κάθε οργάνου και μετρονόμου μη ηχητικό και οπτικό κλίκ. Καλό είναι να σεβόμαστε το να ξεκινάμε όλοι στο 1 του μετρονόμου και να δίνουμε χώρο σε όλους να παίξουν. Τζαμάρισα με φλάουτα, σαξόφωνα, σκράτς και όλα τα γνωστά. Πέρασα πολύ καλά το συνιστώ. Το reaper είναι πολύ ελαφρύ, κατέβασμα και εγκατάσταση σε λιγότερο από λεπτό, το plugin είναι υπόθεση 5 δευτερολέπτων, απλά τρέχεις το exe αφού έχεις πρώτα εγκαταστήσει το reaper. Τα υπόλοιπα τα λέει στο βίντεο. Εγώ, που είμαι και λίγο χαζός, το κατάφερα σε 3 λεπτά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βραδύπους Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 @panorios Όπως το δούλεψες το πρόγραμμα, βολεύει το νίντζαμ για πρόβες; Το σκεφτόμουν σήμερα να στήσω-αν μπορέσω- νίντζαμ σέρβερ για τέσσερις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Βραδύπους είπε @panorios Όπως το δούλεψες το πρόγραμμα, βολεύει το νίντζαμ για πρόβες; Το σκεφτόμουν σήμερα να στήσω-αν μπορέσω- νίντζαμ σέρβερ για τέσσερις. Πολύ, θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια σήμερα για σέρβερ. Δεν δείχνει δύσκολο. Καλή επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Στήστε τους σέρβερ να μας πείτε εντυπώσεις βαρέθηκα να γρατζουνάω μόνος για iOS υπάρχει κάτι σχετικό? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, nasokosm είπε για iOS υπάρχει κάτι σχετικό? Καλημέρα Νάσο, ναι το ninjam είναι εγκατεστημένο στην έκδοση του reaper για ios. Ψάχνω να βρω λύση για static ip, μόλις λύσω αυτό το πρόβλημα θα είναι έτοιμος ο σέρβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 δεν βρίσκω κάτι ποιά εφαρμογή κατέβεσες για ipad? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, nasokosm είπε δεν βρίσκω κάτι ποιά εφαρμογή κατέβεσες για ipad? Λάθος, για macOS ήθελα να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Νομίζω το κατάφερα, θέλει κανείς να δοκιμάσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βραδύπους Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Μμμμ... Θες να δοκιμάσουμε μαζί; Θα δοκιμάσω το jamtaba που είναι το standalone, σε λίνουξ. Στείλε μου σε πμ τι πρέπει να βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο το εχετε υποψη σας? https://www.jamkazam.com/ . Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2020 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση