panorios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Όποιος θέλει κατεβάζει δωρεάν το reaper και το NINJAM και τζαμάρει με μουσικούς online. Παρακάτω οδηγίες για να το χρησιμοποιήσετε. Πλάκα θα είχε να κανονίζαμε ένα νόιζ πάρτι, τι λέτε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 καλησπέρα!!το έχει δουλέψει κανείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Χρήστος Γαλιατσάτος είπε καλησπέρα!!το έχει δουλέψει κανείς?? Τώρα είμαι μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 τι είναι αυτό ρε παιδια? Θα το βάλω απο βδομάδα που αλλάζω μητρική και κάνω φορμάτ. Να κανουμε. Αμε. Αμα γινεται καλά, να το κάνουμε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 ψηνομαι να τζαμαρουμε ρε αδερφε αλλα δν ξερω να παιζω,απλα γρατζουναω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Όπως όλα εξαρτάται από το εάν θα παίσεις σε καλή παρέα. Πριν λίγο είχα ένα από τα καλύτερα τζάμ της ζωής μου, αμέσως μετά ένα από τα χειρότερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 οοοκκ!!!σωστό αυτό!!κάτσε να δω πως δουλευει το εργαλειο παρολο που εχω κανει εγκατασταση το reaper και επανερχομαι εδω!! 10 λεπτά πριν, Χρήστος Γαλιατσάτος είπε οοοκκ!!!σωστό αυτό!!κάτσε να δω πως δουλευει το εργαλειο παρολο που εχω κανει εγκατασταση το reaper και επανερχομαι εδω!! σε ποιον σερβερ εισαι?προσπαθω να συνδεθω αλλα δν με αφηνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 σε ποιον σερβερ μπηκες?να σε βρω?ψηνεσαι να τζαμαρουμε οι δυο μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Αλλάζω συνέχεια μόλις βγήκα. Φαίνονται τα ονόματα, είμαι ο panorios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 εγ'ω βγήκα φίλε μου αν είναι μιλάμε άυριο εδώ!!σε ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση