gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη μου δουλειά. Το ανεβάζω διότι δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε, και θέλω να προχωρήσω στο επόμενο... Your browser does not support the HTML5 audio tag electro-blues.mp3 Απέφυγα την gilmourική κιθάρα, άλλα όχι την εισαγωγή α λα shine.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Το κομμάτι είναι καλό (εάν εξαιρέσεις το αρχικό synth...), αλλά ρε συ Γεώργιε με τόσο καλή φωνή που έχεις, γράψε 5-6 στιχάκια*, μελοποίησε τα, ενορχήστρωσε τα, τραγούδησε τα και κατέπληξε μας.... *Εννοείτε με Ελληνικό στίχο... και εάν δεν γράφεις, μελοποίησε κάποιου άλλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Δεν το έχω καθόλου με τους στίχους. Με τη μελοποίηση δεν θα είχα θέμα, εάν είχα καλό στίχο. Όταν λες κάποιου άλλου, τι εννοείς ακριβώς. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη βάση δεδομένων, ή εννοείς από ποιήματα κλπ? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Δεν το έχω καθόλου με τους στίχους. Στείλε ένα p.m. στον fusion να σου γράψει....... το παλικάρι είναι ποιητής! 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Όταν λες κάποιου άλλου, τι εννοείς ακριβώς. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη βάση δεδομένων, ή εννοείς από ποιήματα κλπ? Από ποιήματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Και για να χρησιμοποιήσω ένα ποίημα που βρίσκω διαθέσιμο στο νετ, πρέπει να πάρω την άδεια του ποιητή, ή αρκεί να αναφέρω ότι το έγραψε αυτός? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Και για να χρησιμοποιήσω ένα ποίημα που βρίσκω διαθέσιμο στο νετ, πρέπει να πάρω την άδεια του ποιητή, ή αρκεί να αναφέρω ότι το έγραψε αυτός? Επειδή όσα έχω μελοποιήσω εγώ ή θα ήταν free (lord Byron, kerouac, bukowski e.t.c.), ή πήρα την άδεια τους, αυτό ψάξτο λίγο... ...αλλά και πάλι, τι τους θες όλους αυτούς... Αφού κάθετε που κάθετε ο Στράτος, ας σταματήσει λίγο την εξεντρίκ μαγειρική του και ας στρώσει τον κώλο του να γράψει κάτι για να το μελοποιήσεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση