Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, Vartanis είπε Την στιγμη που ελεγε για τους ABBA του ηρθε αναγουλα η μου φανηκε; 25 λεπτά πριν, dimsonic είπε Καλα...αυτός ο χριστιανος σιγουρα εχει οράματα Είστε κακοί και οι 2. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 αγαπάμε Ριτσ. Λέει ωραίες ιστορίες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Εντάξει κι εγώ με τον παπαρίτς μεγάλωσα αλλά το κομμάτι που λέει παίζει να είναι το χειρότερό μου από την δεκαετία. Οι Abba θεοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 11 minutes ago, panorios said: Εντάξει κι εγώ με τον παπαρίτς μεγάλωσα αλλά το κομμάτι που λέει παίζει να είναι το χειρότερό μου από την δεκαετία. Οι Abba θεοί! ε ναι... άλλα μας έλεγε όταν έβαζε δυναμιτάκια στους μάρσαλ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραιο ποστ!!ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ολοι της γενιας μας γουσταρανε (και γουσταρουνε ΑΒΒΑ) .Οι λογοι ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Π[ΡΟΦΑΝΕΙΣ!! Θυμαμαι οτι το 1976 που ειχα αρχισει να ασχολουμαι επαγγελματικα με την μουσικη ...ολοι γεμιζανε τα club & ντισκο ασφυκτικα και χορευανε με οτι disco chart υπηρχε.Την εποχη που δουλεψα σε παραλιακο μαγαζι επι 3 συνεχη χρονια οι ΑΒΒΑ ΕΣΚΙΖΑΝ!! Γκρουπαρα ,δυσκολο να την αναπαραγεις (φωνητικα !!) και εμφανισιακα ακομη !!Εκεινα τα χρονια χαρη στην disco εμαθα να groovaρω!!!!5-6 ωρες καθε μερα στο σκαμνι οι μισες και παραπανω με ρυθμο ντισκο!!Χαμος απο κατω ,ο ιδρωτας ερεε και δεν υπηρχαν και χοντροι τοτε (πολυ σπανια εβλεπες !!) .Ακομη και τωρα μετα απο τοσα χρονια στην καθημερινη μου εξασκηση υπαρχουν μεσα και 4-5 κομματια ντισκο για προθερμανση (και καλα!!).Ωραιο το βιντεο του jet7!! Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2020 από pericles 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 Πέρυ, ωραία τα λες μόνο που οι ABBA δεν έπαιζαν ακριβώς disco. Είχαν πινελιές από πολλά, ακόμα και από glam rock. Μην ξεχνάς όταν ξεκίνησαν ήταν της μόδας οι Slade, Mud κλπ. Εξ' ου και τα πολύχρωμα ρούχα, τα ψηλά τακούνια. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 Γιατι που ειδες οτι γραφω οτι επαιζαν μονο ντισκο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, pericles είπε Γιατι που ειδες οτι γραφω οτι επαιζαν μονο ντισκο;;; Όχι μόνο (ν)δίσκο αλλά και σε κασέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση