gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Λίγο ξεμπούκωμα στη φωνή... Your browser does not support the HTML5 audio tag catch the rainbow.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag miss serajevo.mp3 Ηχογράφηση φωνή ταυτόχρονα με κιθάρα, με το tracer pro. (δεν ξέρω εάν ακούστηκε, αλλά στην κορόνα έμεινα από ανάσες και έχασα λίγο το χρώμα μου ) Επεξεργασμένο 23 Μαρτίου 2020 από gkourmoul1 5 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Υπέροχη φωνή ...και κιθάρα ...πρώτη φορά σε ακούω να τραγουδάς και ....μαζεύω σαγόνια.... 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Εσύ πουλάκι μου έχεις οκτάβες καλές στην φωνή,εξεπλάγην με το 1ο που πήγες ψηλά και ας το έχασες λίγο προς το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Χαμένα τα 'χω γενικώς 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση