gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Το ξεκίνησα πριν λίγο. Δεν έχει ακόμα μπάσο, ούτε κυρίως θέμα. Μόνο τα ρυθμικά και δύο σόλο για να μην είναι άδειο. Επίσης η σειρά στα μέρη του κομματιού δεν είναι η τελική. Κάνα τιπ ή κάνα κομμάτι κοντινό να μου δώσει ιδέες? Δεν πολυακούω τέτοια μουσική και είμαι έξω από τα νερά μου. Your browser does not support the HTML5 audio tag heavy metal.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 πριν το ακούσω: 1. γιατί πρώτα τα σόλα? Δε γίνεται έτσι η δουλειά 2. αν δεν πολυακούς γιατί προσπαθείς σε ξένα νερά? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 1. Δεν ειναι ΤΑ σολα. Ειναι απλα σολακια για να μην ειναι αδειο με ρυθμικα. Θα σβηστουν και θα μπουν αλλα εαν χρειαστει. 2. Εχω πολυ βασικες γνωσεις με μουσικη 70s-80s αλλα μεχρι εκει. 3 minutes ago, dimsonic said: γιατί προσπαθείς σε ξένα νερά Γιατι οχι?? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 δεν είναι τα σόλα, αλλά ως σόλα μπορεί να παρασύρουν όλο το κομμάτι σε λάθος δρόμο. τέλος πάντων.... συμπαθητικό είναι. Κάτι μπορει να βγεί. Τα τύμπανα είναι πολύ ψηλά. Ξεκούρντισες? απ αυτό ξεκινάμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Δεν εχω ριξει τονο. Δεν μου φανηκε να χρειαζεται. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 κάντο έτσι, μοιάζει πολύ στο 2.50 έχεις τούμπανο ριφφ imo επειδή μιλάμε για μουσική που βασίζεται στο ρυθμό και όχι τόσο στη μελωδία, για να έχει structure το track σου φτιάξε πρώτα τύμπανα, μετά δες τα ριφφ σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Θα το μελετησω αμεσα! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2020 Γιώργο μου ακούγεται οτι είσαι σε καλό δρόμο και ας είναι άγνωστα τα μονοπάτια που βαδίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2020 Κομμάτι χωρίς τον χεβημεταλλά τον Αραβανή, προκοπή δε έχει. Θα επιμεληθεί μια ωραία εισαγωγή και μια γέφυρα. Η τελευταία υπάρχει σαν δείγμα μέσα, χωρίς να είναι στην τελική της μορφή. Άρα μένει να μπει η εισαγωγή και (μάλλον) ένα κλείσιμο. Επίσης το 1ο σόλο είναι πρόχειρο και θα αλλάξει. Από 1.00-1.30 μου φαίνεται λίγο άδειο. Από 2.30-3.00 δεν μου πολυαρέσει. Καμιά ιδέα? Your browser does not support the HTML5 audio tag heavy metal.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση