serres Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2020 Γεια σας. Θα χρειαστώ βοήθεια για να ελέγξω το ditto x4 μέσω MIDI και συγκεκριμένα να στείλω τις δυο παρακάτω εντολές CC23 Looper 2 Stop CC24 Looper 2 Clear Responds to MIDI Channel 4 (hardcoded – can’t be changed) χρησιμοποιώντας ενα arduino. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Τι υπάρχει: Έχω το arduino, γνωρίζω να κολλάω, να ξεκολλάω εχω ποδοδιακόπτες (push on), έχω κατεβάσει το πρόγραμμα για τον προγραμματισμό του Arduino(Arduino IDE). Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2020 Πριν ξεκινήσεις, δοκίμασε τις midi εντολές αν λειτουργούν σωστά στο μηχάνημά σου. Στείλε τις εντολές από ένα Daw. Πoιό arduino έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Πριν ξεκινήσεις, δοκίμασε τις midi εντολές αν λειτουργούν σωστά στο μηχάνημά σου. Στείλε τις εντολές από ένα Daw. Πoιό arduino έχεις; Γεια σου Μανώλη, τι είναι το Daw; 10 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Πoιό arduino έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, serres είπε Γεια σου Μανώλη, τι είναι το Daw; Digital Audio Workstation Δοκίμασε τις εντολές με κάποιο πρόγραμμα Midi να δεις ότι λειτουργούν σωστά. 38 λεπτά πριν, serres είπε Αυτό είναι κλώνος του Arduino. Λογικά είναι συμβατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Digital Audio Workstation Δοκίμασε τις εντολές με κάποιο πρόγραμμα Midi να δεις ότι λειτουργούν σωστά. Αυτό είναι κλώνος του Arduino. Λογικά είναι συμβατό. Έχω αυτό το οποίο χρησιμοποιώ για να μεταφέρω δεδομένα από μια πεταλιερα στο υπολογιστή και αντίστροφα 3 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Digital Audio Workstation Δοκίμασε τις εντολές με κάποιο πρόγραμμα Midi να δεις ότι λειτουργούν σωστά. Αυτό είναι κλώνος του Arduino. Λογικά είναι συμβατό. ο κλωνος είναι συμβατος, ετσι λέει τουλάχιστον. Ότι αφορα το DAW δεν εχω καθόλου εμπειρία στο πως να στειλω εντολές. Βλέπω όμως στο διαδίκτυο ότι το πετάλι λειτουργεί σωστά με τις εντολες που προανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Το cakewalk κάνει για αυτή τη δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, serres είπε Έχω αυτό το οποίο χρησιμοποιώ για να μεταφέρω δεδομένα από μια πεταλιερα στο υπολογιστή και αντίστροφα Εννοείς το καλώδιο. Ναι, κάνει μιά χαρά. 21 λεπτά πριν, serres είπε ο κλωνος είναι συμβατος, ετσι λέει τουλάχιστον. Ωραία, τότε είσαι εντάξει με τον κλώνο. 21 λεπτά πριν, serres είπε Ότι αφορα το DAW δεν εχω καθόλου εμπειρία στο πως να στειλω εντολές. Είναι απλό, μέσω ενός midi track, μέσα από το grid edit στα σίγουρα. 21 λεπτά πριν, serres είπε Βλέπω όμως στο διαδίκτυο ότι το πετάλι λειτουργεί σωστά με τις εντολες που προανέφερα. Άσε το διαδίκτυο, το δικό σου να λειτουργεί και να κάνει ακριβώς αυτά που εσύ θέλεις. Θα δοκιμάσεις πρώτα με το DAW και αν γίνεται αυτό που θέλεις, τότε προχωράς. 9 λεπτά πριν, serres είπε Το cakewalk κάνει για αυτή τη δουλειά; Σαφώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Είναι απλό, μέσω ενός midi track, μέσα από το grid edit στα σίγουρα. και που ειναι αυτό το grid edit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Σε ένα midi track κάνεις δεξί κλικ και βγάζει menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Σε ένα midi track κάνεις δεξί κλικ και βγάζει menu. 9 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Σε ένα midi track κάνεις δεξί κλικ και βγάζει menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση