leon7pap Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Mη παει το μυαλό σας στο πο(ρ)νηρό! Απλα ενα καινουριο τραγουδακι μου! Ελπιζω να σας αρεσει! Επεξεργασμένο 12 Μαρτίου 2020 από leon7pap 7 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Ωραίος! Ρίξε και κάνα solo όμως να γουστάρουμε 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Ηχαρα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Ωραίος! Ρίξε και κάνα solo όμως να γουστάρουμε Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να βαλω σολο και το κοίταξα αλλα βάζοντας σαν ρυθμική (πισω απ το σόλο) αυτο που παιζει στο verse πηγαινε μακρια η βαλίτσα και κουραζε πολυ στο αφτί... Οποτε εβαλα αρμονία στο ριφφ του 2:45 να "νοστιμίσει" λιγο.... Ισως ταιριαξει ΜΕΤΑ την αρμονία και πριν το groovy outro... Θα δοκιμασω λιγη κοπτοραπτικη και θα επανελθω... Επεξεργασμένο 12 Μαρτίου 2020 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 Μου άρεσε πολύ! Η διφωνία και το θέμα στις κιθάρες γύρω στο 3:00 εξαιρετικά! Μπράβο! Βάλε φωνή! Αυτό μου λείπει για να απογειωθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, roberto30 είπε Μου άρεσε πολύ! Η διφωνία και το θέμα στις κιθάρες γύρω στο 3:00 εξαιρετικά! Μπράβο! Βάλε φωνή! Αυτό μου λείπει για να απογειωθεί. Thanks!Αυριο θα γραψω μελωδια φωνης και στιχους γι αυτο το κομματι (η θα δω αν ταιριαζουν καποιοι απο αυτους που ηδη εχω...) 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2020 ωραίος μαν! όντως το θελε το σόλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση