Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Πώπω πσήσιμο... 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Δεν ηθελε και πολυ... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) On 3/5/2020 at 9:28 PM, blue said: Οχι, ψήνομαι για κουβέντα μήπως μάθω κάτι. Γιατί πχ οι συνάδελφοι διαφωνούν με τις 10 ιντσες? Η δική μου εντύπωση είναι ότι έχουν πιο πολύ projection και χάνουν λίγο στα μπάσα, σωστά? Αυτο με τα μπάσα δεν πολυ ισχύει γιατί υπάρχουν 10άρια με περισσότερα χαμηλά από 12άρια. Και το projection θα έλεγα εξαρτάται και από την καμπίνα οπότε.. On 3/6/2020 at 6:10 PM, blue said: Οκ, το παρηγγειλα. Θα επανέλθω όταν φορεθεί Φορέθηκε? Συμφωνώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή για AC και όχι μόνο. Επεξεργασμένο 15 Μαρτίου 2020 από myster_maze 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχει έρθει ακόμα, θα ειδοποιησω https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Το μεγαφωνακι ήρθε και φορέθηκε. Πρώτη έκπληξη ότι είναι made in uk. Στο μεταξύ επειδή άργησε να έρθει είχα συνηθίσει τον ήχο του αρχικού, είχα πετύχει τα sweet spots για την αλυσίδα μου και σκεφτόμουν ότι άδικα το παρηγγειλα. Τελικά, είναι σαν να αγόρασα άλλον ενισχυτή. Εμφανίστηκαν μπάσα που δεν υπήρχαν, μειώθηκαν πριμα που έξυναν, και η παραμόρφωση ακούγεται πολύ πιο ποιοτική και με βοξ χαρακτηρα. Η συνολική μου εντύπωση πάντως είναι πόσο άλλαξε ο ενισχυτής και από την αλλαγή στις λαμπες. Δεν είχα δει τέτοια απόσταση σε δοκιμες-αλλαγες στους φεντερ ενισχυτές μου. Στην πορεία φαντάζομαι θα έχω καλύτερη εικόνα και θα γράψω αν έχω να πω κάτι καινούργιο. Πχ ξέχασα να κάνω τα cap mods που είχα αποφασίσει ότι θα κάνω μόλις τον λύσω και έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι άλλη διαφορά θα πάρω και από αυτό. Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση και για την πρόταση 4 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Να φτιάξεις κουτί για το spare μεγάφωνο να τα παίζεις μαζί.(Τον χαβά μου εγω) Καλορίζικο. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Τι εννοείς "το κομοδίνο δεν κάνει για καμπίνα" Γιάγκο? 3 1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Τέλειο φίλε! Μη σου πω να γίνει μόδα. Ο ορισμός του bedroom studio. Αν δεν ήταν βαμμένο και είχε το φυσικό του ξύλο, να του κανες ένα sunburst... 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση