dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2020 το εντελώς άκρη έχει έννοια ίσως σε πολύ πυκνό μιξ και με άλλα κύρια στις μέσες. Αν έχεις 5-6 όργανα ή 4 εκτός τύμπανα μπάσο που είναι κέντρο, το πολύ άκρη δε λέει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2020 Θα το φτιάξω με την πρώτη ευκαιρία, διότι τώρα έχω νέο κομμάτι ανοικτό.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2020 1 minute ago, gkourmoul1 said: διότι τώρα έχω νέο κομμάτι ανοικτό.... αααα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Μου αρεσουν και σε αυτο οπως και στα πιο πολλα σου οι ηχοι στις κιθαρες Γεωργιε. Ομορφες μελωδιες κι εδω οπως παντα,στα του ηχου πασο,δεν το κατεχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση