cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Ότι γράφω στον τίτλο παιδιά, αλλά και με πολλά presets.... Έχω αυτό https://u-he.com/products/tyrelln6/ καλό, με πολλά presets αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει τους ήχους που έχω στο μυαλό μου... μιλάω για Disco ήχους των '70s μέχρι αρχές '80s. Υπόψιν ότι δεν το έχω καθόλου με προγραμματισμό, LFOs, waveforms και oscillators, γι'αυτό και θέλω πολλά presets για να διαλέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Σου κανει το dune 3? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Σου κανει το dune 3? 159 Eu για μια φορά που θα το δουλέψω....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 να στο στειλω ρε.... τσάμπα δουλειά 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε να στο στειλω ρε.... τσάμπα δουλειά σσσσσσσσ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Δες εαν σου κάνουν δουλειά οι ήχοι που έχει. Δείγμα μπορείς να ακούσεις στην τελευταία ωδή που συνέθεσα (βλέπε τελευταία βερσιόν) Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δες εαν σου κάνουν δουλειά οι ήχοι που έχει. Δείγμα μπορείς να ακούσεις στην τελευταία ωδή που συνέθεσα (βλέπε τελευταία βερσιόν) Βρε Γιώργο το dune 3 είναι επί πληρωμή, εκτός εάν μιλάς για το demo που δεν το θέλω γιατί κάποια στιγμή μετά από καιρό θα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο κομμάτι και δεν θα μπορώ γιατί θα μου λείπει το synth.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Έχεις πμ... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχεις πμ... Φαντάζομαι για να μου εκφράσεις τον θαυμασμό και την αγάπη σου προς εμένα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2020 Φυσικα και αυτο εκφραζω...! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση