qesh Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Αν μου επιτρεπει ο Hell να φυγω λιιιγο απο το θεμα, στο reverb υπαρχει μια 59αρα την οποια ο πωλητης αναφερει ως Greekburst γιατι ανηκε λεει σε καποιο Ελληνα κιθαριστα του οποιου μαλιστα παραθετει και φωτογραφια, ξερει κανεις ποιος ειναι? https://reverb.com/item/4815026-gibson-les-paul-standard-1959-the-greek-burst Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Tον μονο Ελληνα που μπορω να φανταστω εκεινη την εποχη να εχει μια 59αρα ειναι ο Alexis Korner αλλα δεν μου μοιαζει. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Ρε μπας και ειναι ο Gravenites? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 nicky skopelitis...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο! Ούτε στο The beauty of the burst αναφέρει κάτι! Πάντος σαν χρώμα μου φέρνει λίγο σε cherry burst. Να και άλλη μία : https://www.junkmail.co.za/leisure/music-and-musical-instruments/gauteng/johannesburg/sandton/the-greek-burst-gibson-les-paul-standard-1959-vinatage-guitar-for-sale/0a7552eff6f9453188e1874ac36b63fe Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2020 κάποια μπορντο μονο νικανε τα τσερι στα γουστα μου, έτσι να τηνε βάψεις.... να ειναι Greek burst made in Greece... εκζήτηση? οξύμωρο? βγάλ' τους ψεύτες 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 59άρα είχε ο Κιουρτσόγλου των Πελόμα. Μάλλον αυτός είναι. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Nestoras είπε 59άρα είχε ο Κιουρτσόγλου των Πελόμα. Μάλλον αυτός είναι. Μπράβο ρε συ, έσπαγα το κεφάλι μου. Αυτή ακριβώς είναι! Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 On 2/20/2020 at 8:34 AM, qesh said: Αν μου επιτρεπει ο Hell να φυγω λιιιγο απο το θεμα, στο reverb υπαρχει μια 59αρα την οποια ο πωλητης αναφερει ως Greekburst γιατι ανηκε λεει σε καποιο Ελληνα κιθαριστα του οποιου μαλιστα παραθετει και φωτογραφια, ξερει κανεις ποιος ειναι? https://reverb.com/item/4815026-gibson-les-paul-standard-1959-the-greek-burst Καλά, ο μποναμασας θα τη τσιμπησει. 250 k. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2020 Πρώτα να παίξω όμως εγώ Νικόλα 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση