Προς το περιεχόμενο

TC G System help

IanConFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πέραν των drive πεταλιών, θα χρησιμοποιήσεις και το γκάζι του ενισχυτή σου;; 

Αν όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις την G system στη λούπα του..

Γράψε μας αν θέλεις με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια τις προυποθέσεις χρήσης του set up σου και θα την 

βγάλουμε την άκρη..

By the way, το Ocean Machine θα το χρησιμοποιήσεις και ως looper;

Αν ναι, καλό θα είναι να μπει τελευταίο στη αλυσίδα του σήματός σου και όχι σε κάποιο από τα loops της G..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 5/3/2020 στις 10:06 ΠΜ, iliasaek είπε

Πέραν των drive πεταλιών, θα χρησιμοποιήσεις και το γκάζι του ενισχυτή σου;; 

Αν όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις την G system στη λούπα του..

Γράψε μας αν θέλεις με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια τις προυποθέσεις χρήσης του set up σου και θα την 

βγάλουμε την άκρη..

By the way, το Ocean Machine θα το χρησιμοποιήσεις και ως looper;

Αν ναι, καλό θα είναι να μπει τελευταίο στη αλυσίδα του σήματός σου και όχι σε κάποιο από τα loops της G..

Καλησπέρα! Βασικά τα έβαλα όλα σε σειρά και είμαι οκ. Δεν θα χρησιμοποιώ το drive του ενισχυτή ούτε το Ocean Machine σαν looper. Ο λόγος που ήθελα τα "καθαρά" effects στη λούπα ήταν για δοκιμή περισσότερο και σε περίπτωση που ήμουν ευχαριστημένος να τα κρατούσα. Γενικά δοκιμάζω αρκετά πράγματα και τώρα που έχω το g system (παρεμπιπτόντως ήταν η πρώτη φορά που διάβαζα μέρες ολόκληρες manual πεταλιου) θέλω να το μάθω από όλες τις πλευρές του. 

Ωραία!

Αν έχεις λίγη όρεξη και υπομονή, ρίξε μια ματιά και στο White Paper του Laird Williams για την G-System..

Ο τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά..

http://www.guitaraffair.com/pdfs/g-system-configuration-and-troubleshooting-guide.pdf

Καλή συνέχεια!

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, iliasaek είπε

Ωραία!

Αν έχεις λίγη όρεξη και υπομονή, ρίξε μια ματιά και στο White Paper του Laird Williams για την G-System..

Ο τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά..

http://www.guitaraffair.com/pdfs/g-system-configuration-and-troubleshooting-guide.pdf

Καλή συνέχεια!

Ω ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ ??

Επεξεργασμένο από IanConFusion

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου