Προς το περιεχόμενο

Τι ενισχυτή μαζί με την πεταλιέρα?..

Alexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θες korg πάρε ax3000g ρε συ....

http://www.noiz.gr/modules.php?op=modload&name=4nAlbum&file=index&do=showpic&pid=256&orderby=dateD

ΚΟΡΥΦΑΙΑ...

btw εσύ δεν είσαι drummer;....

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση...από την εμπειρία σας ποια εκ των

-Boss GT-8

-Line6 PodxT Live!

-Korg AX3000G

έχει τις καλύτερες παραμορφώσεις και γενικώς ενδείκνυται για metal καταστάσεις?

Thanx...

Ε... Λίγο ασπο όλα.. Την ξέρεις την τρέλα και την αγάπη για τη μουσική... Την έχεις κι εσύ.. Σε πίανει για όλα σιγά-σιγά.... Αχίσαμε με drums.. Περάσαμε στην κιθάρα.. Γλυκοκοιτάμε το p-bass του μπασιστα μας(απο αυτό δεν έχω ακόμη :P )......:)

Είναι εύκολη στη χρήση?? Πόσο την πήρε ο κιθαρίστας σου και από που?? Αν μπορείς στείλε πμ βασικά... Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση...

Με το post του φίλου από πάνω, να σας πώ ότι παίζω rock φάσεις περισσότερο... Αλλά καμμιά φορά τη θέλω την αγριάδα μου.. :evil: Όμως έιναι περισσότερο για rock καταστάσεις...Thnx!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Tελικά μάλλον θα πάρω την korg ax1500g.. Και μάλλον με εναν ενισχυτάκο.. Σκέφτομαι να πάρω harley benton ga5 ή peavey nano valve ή epiphone valve junior... Εννοείται πως αυτό που με κόβει λίγο είναι οι τιμές... Υπάρχουν μεγάλες διαφορές?.. Δηλαδή αξίζει να τα δώσω τα παραπάνω $$?.. Αν υπάρχει κάτι άλλο καλό σε αυτές τις τιμές, όχι παραπάνω όμως πείτε μου.. Περιμένω απόψεις....

Καλύτερα να δώσεις τα περισσότερα σε ενισχυτή που είναι και η βάση του ήχου σου, γιατί ό,τι και να βάλεις σε ενισχυτή πολύ φθηνό θα σου βγάλει τον ίδιο "φθηνό" ήχο...

Όσα περισσότερα μπορείς δώσε πάντως ειδικά για ενισχυτή. Προτείνω λαμπάτο γύρω στα 15W αν μπορείς. Οι μικροί λαμπάτοι που αναφέρεις (valve junior, nano valve κλπ) πιστεύω ότι είναι πολύ περιοριστικοί σύν ότι θες τουλάχιστον ένα 10άρι ηχείο.

..there's too much panic in this town...

Κοιτα τον LC15 της Laney. Είναι λαμπάτος, λίγα watt ωστε να μπορεις να τον τσιτωνεις και έχει πιο ευρεία γκαμα ήχων από τους άλλους λαμπάτους που ανέφερες. Και άσε την πεταλιέρα σε δεύτερη μοιρα. Ενας λαμπάτος ενισχυτής ανεβάζει τον ήχο σε άλλα επίπεδα.

http://www.thomann.de/gr/laney_lc15_gitarrencombo.htm

http://www.thomann.de/gr/laney_lc15r_egitarrencombo.htm

Για κάτι λίγο πιο ακριβό αλλά πολύ καλύτερο αν τον αντέχεις οικονομικά κοίτα και αυτόν

http://www.orangeamps.com/tinyterror/

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Αν μου το επιτρεπει το παλικαρι που ανοιξε το ποστ, να ρωτησω και γω με την σειρα μου...

Σκεφτομουνα να παω για line6 pod2, αφου ειναι πανω κατω σε αυτα τα λεφτα που λετε και για την timeworks. Τι λετε αναμεσα σε αυτα τα 2?

Κill the wise one!

Ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση...από την εμπειρία σας ποια εκ των

-Boss GT-8

-Line6 PodxT Live!

-Korg AX3000G

έχει τις καλύτερες παραμορφώσεις και γενικώς ενδείκνυται για metal καταστάσεις?

Thanx...

εγώ εχω το pod και ειμαι ευχαριστημενος απο τα γκαζια του... βεβαια εγω δεν παιζω metal, απλα καποιες φορες χρειαζομαι πιο heavy distortion

παντως σε dvd rammstein ειδα οτι χρησιμοποιούσαν pod 2 για την ηχογραφηση του album reise reise... αλλα προφανώς παιζει ρολο και το κουρδιασμα της κιθαρας για να βγαλεις heavy ηχο.

Κατι επίσης σημαντικο που πρεει να ξερει καποιος πριν παρει το pod ειναι οτι το pod δεν ειναι αυτο ακριβώς που λέμε πεταλιερα...

ειναι φτιαγμενο για direct recording... o καλυτερος ηχος που μπορεις να παρεις απο το pod ειναι αμα το ακουσεις με καλα ακουστικα....

όταν συνδέεται με ενισχυτή αλλαζουν πολυ οι χροιες και πιθανόν να μην μεινεις ευχαριστημενος απο την ποιότητα

εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς ενισχυτή.... το συνδέω με το pc και το ακουω απο τα ηχεια του...

Πάντως "γράφει" αρκετα καλα...

για gt-8 ενας φιλος μου που την εχει θελει να τη σπρώξει γιατι δεν ειναι καθολοου ευχαριστημενος... ουτε καλα γκαζια εχει και ο ήχος της βγαζει μια "ψεφτιά".

την αλλη δεν την ξέρω καθόλου...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου