gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 Άρχισα το πρωί ένα κομμάτι με ένα ριφ που μου κόλλησε χθες βράδυ. Ανεβάζω ένα μικρό και συντομο προσχέδιο για τυχόν προτάσεις/βελτιώσεις/προσθήκες. Συνεχίζω με τα ίδια όργανα και ήχους? Κάποιο δεν πολυκολλά στο μιξ? Έχω φάει τα 2/3 του χρόνου που διέθεσα να φτιάχνω τα Midi. Άντε να έρθει το κανονικό μπάσο, να το ηχογραφήσω σαν τον άνθρωπο. Η κιθάρα είναι ένα πρόχειρο σόλο ίσα ίσα για να ακουστεί και αυτός ο ήχος στο μιξ. Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesong.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 Οργανα και ήχοι καλά μου κάθονται. Περι μίξης,δεν ξέρω δεν απαντώ. Για εισαγωγή καλά είναι,περιμένω να δω πως θα το συνεχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμια γεφυρα σκεφτομαι να βαλω, με καποια συντομη αλλαγη ακορντων, και μετα να συνεχισω στο ιδιο μοτιβο παιζοντας με δυναμικες. Εντονο fuzz η κιθαρα και ισως κανα hammond σολο εαν τα καταφερω. Εαν ειχα lyrics, θα εβαζα ανετα και vocals. Ταιριαζουν αρκετα. Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2020 Φωνητικά θα του ταίριαζαν όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 η κιθάρα μπαίνει πολύ άγαρμπα. Θέλει ίσως κάτι προκαταρκτικό να αναπτυχθεί και να γίνει πιό σαφές το ριφ, με μια δεύτερη κιθάρα ή κάτι. Το πλήκτρο θέλει δουλίτσα. Τύμπανα ΟΚ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 Σίγουρα, δεν είναι εκεί η θέση της κιθάρας. Είναι αρκετά αργότερα. Απλά δεν έχω γεμίσει ακόμα το πρώτο μέρος με ήχους και δεν θα ήταν πρακτικό να ανεβάσω κομμάτι 2 λεπτών και να μπαίνει στο τέλος η κιθάρα. Την έβαλα στην αρχή ώστε να φανεί πως είναι ο ήχος με όλα τα όργανα μαζί. Το πλήκτρο πέρα από τον ήχο που θέλει φτιάξιμο, θέλει κάτι άλλο σαν παίξιμο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 25 minutes ago, gkourmoul1 said: Σίγουρα, δεν είναι εκεί η θέση της κιθάρας. Είναι αρκετά αργότερα. Απλά δεν έχω γεμίσει ακόμα το πρώτο μέρος με ήχους και δεν θα ήταν πρακτικό να ανεβάσω κομμάτι 2 λεπτών και να μπαίνει στο τέλος η κιθάρα. Την έβαλα στην αρχή ώστε να φανεί πως είναι ο ήχος με όλα τα όργανα μαζί. Το πλήκτρο πέρα από τον ήχο που θέλει φτιάξιμο, θέλει κάτι άλλο σαν παίξιμο? Κοίτα, βασικά το ριφ πριν μπουν τα τύμπανα θα το κρατούσα στη σολ. Δηλαδή θα άφηνα την εξέλιξή του σε ντο κλπ μετα το μπάσιμο. Υστερα στα τύμπανα θα έβαζα πριν μπει το verse που παίζουν ένα ή δυό beats με Intro ή fill. Όπως έχεις δηλαδή αφού ολοκληρωθεί όλη η ιστορία σολ ντο ρε. Με τα πλήκτρα...αυτό το νταν νταν δεν λέει. Καλύτερα καθόλου. Εγώ θα έβαζα αρχικά ακόρντα με κράτημα και πιθανότατα καμπίνα λεσλι, ενώ σε άλλο τρακ θα κοίταζα να εμπλουτίσω ή να τονίσω το ριφ της κιθάρας, δηλαδή να παίξω κάτι που να κάνει συμπληρωμα του ριφ ή δεύτερη φωνή ή λίγη αγριάδα. Αν αυτός είναι ο ήχος της κιθάρας που θα μείνει στο σόλο θα τον άλλαζα. Βρωμούτσικος μου ακούγεται, και προς το άσχημο. Επίσης, γενικά εγώ έχω μια αρχή, στα κομμάτια κάτι καλό είναι να μην επαναλαμβάνεται. Αν πρέπει να επαναληφθεί να γίνει με διαφορετικό ήχο, χροιά, όργανο κλπ. Ετσι κρατιέται το κομμάτι ενδιαφέρον. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ χρήσιμες και στοχευμένες οι πληροφορίες που μου έδωσες! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση