dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Βρε παιδια διαβάστε το πρωτο ποστ. Ολοι ξερουμε τι εννοει καθαρα και treble. Και ολες το κανουν. Αλλα ετσι οπως το περιγραφει μονο πι τελε το κανουν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, dimsonic said: Αλλα ετσι οπως το περιγραφει μονο πι τελε το κανουν "Πιο γλυκα και καθαρα απο τη στρατ μου" ειναι η βασικη του περιγραφη. Δεν σημαινει οτι εννοει τελε. Επεξεργασμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Αρα οχι στρατ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Μου αρεσει η συνεπαγωγη σου! Μπορει να εννοει χιλια δυο πραγματα. Πιο γλυκα και καθαρα μπορει να ειναι λογω ενισχυτη (κυριως), λογω τυπου μαγνητων, λογω ρυθμισης μαγνητων, λογω χορδων, και φυσικα και λογω τυπου κιθαρας. Το πιο πιθανο να του δωσει τη λυση δεν θεωρω οτι ειναι το τελευταιο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Alexandros Diamantis είπε σημερα δοκιμασα μια tele και ο treble μαγνητης ηταν πολυ καθαρος πιο καθαρος απο της strat μου , επισης δοκιμασα και μια gibson les paul και ειχε τοσοοο γεματο και ομορφο ηχο που εντυπωσιαστικα Σε ΤΙ ενισχυτή τις δοκίμασες; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 46 minutes ago, gkourmoul1 said: Μου αρεσει η συνεπαγωγη σου! Μπορει να εννοει χιλια δυο πραγματα. Πιο γλυκα και καθαρα μπορει να ειναι λογω ενισχυτη (κυριως), λογω τυπου μαγνητων, λογω ρυθμισης μαγνητων, λογω χορδων, και φυσικα και λογω τυπου κιθαρας. Το πιο πιθανο να του δωσει τη λυση δεν θεωρω οτι ειναι το τελευταιο. Δεν ειναι συνεπαγωγη. Ο ανθρωπος ειπε οτι η τελε ακουστηκε πιο καθαρα απο τη στρατ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Ναι, αλλα ο op δεν γνωριζει το γιατι του ακουστηκε πιο καθαρη η τελε. Ειναι απειρος στα θεματα αυτα και μας το δηλωνει. Οντως θεωρεις οτι απλα το να αγορασει μια τελε, θα του λυσει το "προβλημα" του, ή θα επρεπε πρωτα να ασχοληθει με το ποσο καθαρο ηχο μπορει να βγαλει ο ενισχυτης του σε σχεση με εκεινον που δοκιμασε την τελε? Και εαν οντως ειναι προβλημα η στρατ, μπορει απλα να αλλαξει μαγνητες. Εχω να του προτεινω ενα σετ με 110 ευρω που εχει ακριβως αυτα που θελει. Αλλα πρεπει πρωτα να ξερει οτι ο ενισχυτης του μπορει να τον υποστηριξει. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά,ο άνθρωπος δεν μας είπε ακόμα σε τι ενισχυτή έπαιξε στο μαγαζί που πήγε την Tele και την Les Paul. Αν τον βάλανε να παίξε σε κανένα Twin Reverb φυσικά και θα του άρεσε περισσότερο ο ήχος σε σχέση με το τρανζίστορατο Βοξακι που έχει σπίτι.. Ας μας πει λοιπόν... Επεξεργασμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 45 minutes ago, gkourmoul1 said: Ναι, αλλα ο op δεν γνωριζει το γιατι του ακουστηκε πιο καθαρη η τελε. Ειναι απειρος στα θεματα αυτα και μας το δηλωνει. Οντως θεωρεις οτι απλα το να αγορασει μια τελε, θα του λυσει το "προβλημα" του, ή θα επρεπε πρωτα να ασχοληθει με το ποσο καθαρο ηχο μπορει να βγαλει ο ενισχυτης του σε σχεση με εκεινον που δοκιμασε την τελε? Και εαν οντως ειναι προβλημα η στρατ, μπορει απλα να αλλαξει μαγνητες. Εχω να του προτεινω ενα σετ με 110 ευρω που εχει ακριβως αυτα που θελει. Αλλα πρεπει πρωτα να ξερει οτι ο ενισχυτης του μπορει να τον υποστηριξει. να σου πω...ήμουν νιός και γέρασα, και έστω και τώρα κατάλαβα ότι αν κάποιος είναι να έχει μιά κιθάρα μόνο αυτή είναι μια τελε. (απλή). Δεν ντρέπομαι ούτε που το λεω, ούτε που το κατάλαβα αργά και παρ όλο που όποια κιθάρα να πιάσω πάνω κάτω το ίδιο θα ακουστώ. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Μαζι σου! Tele και ξερο ψωμι (ειδικα σε σχεση με στρατ). Η απλοτητα ειναι το μεγαλειο της. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση