fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 8 minutes ago, LK said: Yamaha SE 112+> πενα=> στερεοφωνικο silver με κασσετα , πικαπ και ραδιο. Βλέπεις? Χωρίς τα υπόλοιπα τι να σου κάνει σκέτη η κιθάρα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, Alexandros Diamantis said: Λογω γνωσεων δεν σας πιανω αλλα την κιθαρα αυτη την ξερω δεν ειναι απο την φτηνη σειρα της?? εννοειτε οτι ο ηχος του δεν ειναι καλος η πλαστικος? Το αν ειναι καλός ή κακός ειναι θεμα γουστου. Δεν το κρινω. Αλλα ΟΝΤΩΣ ο διπλός στη θεση bridge της yamaha ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ακουγοταν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexandros Diamantis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LK είπε Το αν ειναι καλός ή κακός ειναι θεμα γουστου. Δεν το κρινω. Αλλα ΟΝΤΩΣ ο διπλός στη θεση bridge της yamaha ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ακουγοταν. θα το ψαξω τοτε χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, Alexandros Diamantis said: θα το ψαξω τοτε χαχα Δεν την βγαζουν πλεον ειναι παλιο μοντελο (μεταχειρισμενη μπορεις να βρεις και ειναι φθηνες ναι) , ηταν η πρωτη μου κιθαρα, χαζομαρα εκανα που την πουλησα εστω για ιστορικους λογους). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexandros Diamantis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LK είπε Δεν την βγαζουν πλεον ειναι παλιο μοντελο (μεταχειρισμενη μπορεις να βρεις και ειναι φθηνες ναι) , ηταν η πρωτη μου κιθαρα, χαζομαρα εκανα που την πουλησα εστω για ιστορικους λογους). Σαν την eg 112 καταλαβα,ναι ειμαι και αριστεροχειρας οποτε δυσκολο , καποιος μαγνητης που να πλησιαζει προς τον ηχο αυτο?? καλα μπορει και με αυτα που εχω παλι κομπλε να ειμαι ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, LK είπε χαζομαρα εκανα που την πουλησα Δεν πουλάνε τέτοια ΚΟΜΜΆΤΙΑ Λάκη...δεν πουλάνε. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 @Alexandros Diamantis Bridge Humbucker θες και εισαι κομπλε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, LK said: Yamaha SE 112+> πενα=> στερεοφωνικο silver με κασσετα , πικαπ και ραδιο. δεν διακρίνω την ετικέτα καλά.... Επεξεργασμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: δεν διακρίνω την ετικέτα καλά.... δεν διακρίνω την ετικέτα καλά.... Eνα σασι ηταν που χτυποσαν πανω πολλες φρμες. Το δικο μου ηταν silver (Δεν ειναι δικη μου η φωτο) Αυτο ακριβως ηταν με φιρμα silver) , το χει η αδερφη μου....το δικο μας ειναι πεντακαθαρο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Just now, LK said: ενα σασι ηταν που χτυποσαν πανω πολλες φρμες. Το δικο μου ηταν silver του δίσκου ωρε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση