Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Είπα να το ρίξω λίγο έξω απόψε, μιας και έχουμε ρεπό. Και να ασχοληθώ με το Korg Microstation και το τι μπορεί να κάνει με κάποια patches. Καρφί στην κάρτα, λίγο eq, λίγο limiter και να ένα από τα αγαπημένα μου O.S.T. https://soundcloud.com/costas-siachamis/gonna-fly-now-korg-microstation-cover Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα αφιερώσετε εκ των προτέρων. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το παίξω με φούλ μπάντα. .. 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Costas Siachamis είπε Είπα να το ρίξω λίγο έξω απόψε, μιας και έχουμε ρεπό. Και να ασχοληθώ με το Korg Microstation και το τι μπορεί να κάνει με κάποια patches. Καρφί στην κάρτα, λίγο eq, λίγο limiter και να ένα από τα αγαπημένα μου O.S.T. https://soundcloud.com/costas-siachamis/gonna-fly-now-korg-microstation-cover Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα αφιερώσετε εκ των προτέρων. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το παίξω με φούλ μπάντα. Παράθεση .. Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 πολύ καλό σαν σύνολο... είναι όμως λίγο βιαστικό (??) Πχ εκεί στο .30 .53....λίγο κάτι...στο θέμα... Σαν επιλογή ήχων θα έλεγα είναι στο στόχο καρφί. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι λίγο off tempo. Το κάνει βιαστικό το rythm pattern. Είχα καιρό να γράψω χωρίς μετρονόμους, μόνο wav ..θυμήθηκα τα παλιά μου. Είναι θεματάρα αυτή που έγραψε ο Bill Conti. Ξεκίνησα να το ετοιμάζω ορχηστρικά για την πάρτη μου. Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2020 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση