petersrv Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και όλες!! Καλή ακρόαση! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Σουπερ Δυσκολο κομματι. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Nice!! Great !! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Άριστος. My jaw (s) has fallen. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι ! Ναι δύσκολο κομμάτι! Για εμένα αυτό που μου ήταν πάντα δύσκολο ήταν να διατηρήσω αυτό το swing feel του intro- main riff σε αυτά τα bpm . Και ακόμα δε το έχω απόλυτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξέρω τι και τι δεν πέτυχες εγώ ακόμα μαζεύω τα σαγόνια μου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2020 είναι πολύ καλό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση