Aris Spa Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα στη παρέα, Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που πουλάει κιθάρες, ενισχυτές κλπ με δόσεις; Δεν εννοω με πιστωτική αλλά όπως για παράδειγμα το Πλαίσιο και ο Κοτσοβολος που μπορείς να αγοράσεις με δόσεις χωρίς πιστωτική με διαφορά προγράμματα. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 https://www.artsound.gr/catalog/index.php?currency=EUR&language=gr Έχουν πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Προσωπικά δεν με εξυπηρέτησαν. Ούτε στα mail απαντούν, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, Aris Spa said: ...χωρίς πιστωτική με διαφορά προγράμματα... Χωρίς να είμαι ειδικός θυμάμαι ότι όσες φορές μου προτάθηκαν ήταν έντοκες δόσεις. Ο Νάκας (και κάποιοι άλλοι) προσφέρουν άτοκες δόσεις με πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Ως φοιτητης, θυμαμαι οτι μονο με ταυτοτητα (ενιοτε και με κανα εκκαθαριστικο) ψωνιζα ατοκα, μεχρι 12 δοσεις, σε μεγαλα καταστηματα. Η τραπεζα εκανε κανα 20λεπτο να εγκρινει το δανειο, τηλεφωνικως, και εγω περιμενα στο ταμειο μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια. Μετα το 2008-9 σταματησα να το βλεπω να γινεται, καθως τα εκοψαν οι τραπεζες. Πιθανον, τωρα να κανουν το ιδιο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Aris Spa είπε Καλημέρα στη παρέα, Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που πουλάει κιθάρες, ενισχυτές κλπ με δόσεις; Δεν εννοω με πιστωτική αλλά όπως για παράδειγμα το Πλαίσιο και ο Κοτσοβολος που μπορείς να αγοράσεις με δόσεις χωρίς πιστωτική με διαφορά προγράμματα. ευχαριστω Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο να αγοράσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aris Spa Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, Costas Siachamis said: https://www.artsound.gr/catalog/index.php?currency=EUR&language=gr Έχουν πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Προσωπικά δεν με εξυπηρέτησαν. Ούτε στα mail απαντούν, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις. Τι εννοείς δεν σε εξυπηρέτησαν ; Ήθελες να αγοράσεις κάτι και δεν δέχθηκαν με δόσεις ; 1 hour ago, KostasP said: Χωρίς να είμαι ειδικός θυμάμαι ότι όσες φορές μου προτάθηκαν ήταν έντοκες δόσεις. Ο Νάκας (και κάποιοι άλλοι) προσφέρουν άτοκες δόσεις με πιστωτική. Ναι ο Νάκας δέχεστε δόσεις με πιστωτική αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω πιστωτική. 34 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο να αγοράσεις; Κυρίως για πιο ακριβά πράγματα όπως πχ ενισχυτή η καμια καλή κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Εννοω ότι έστειλα τα έγγραφα. Δεν απάντησαν μέσα σε 4 εργάσιμες. Επικοινώνησα. Θα το δουν μου είπαν. Πέρασαν 15 ημέρες. Ζήσε Μάη μου. 42 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο να αγοράσεις; Για τους οργανίστες έχεις κάποια λύση; 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Aris Spa είπε Κυρίως για πιο ακριβά πράγματα όπως πχ ενισχυτή η καμια καλή κιθαρα Πάρε τηλέφωνο και ρώτησέ τους, δεν χάνεις τίποτα, ίσως να έχουν κάποιο πρόγραμμα. Παλιά υπήρχαν και τα γραμμάτια. Εναλλακτικά κάποιος δικός σου που να έχει πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 ..ή κάποιος που ζει στην Γερμανία, μένεις και δουλεύει εκεί. Μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Και του πληρώνεις εσύ την δόση μετά. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 εχω την εντυπωση πως ολοι το κανουν με πιστωτικη..αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν μπορει να γινει με καταστημα εντος ευρωπαικης ενωσης....π.χ το andertons διαφημιζει χρηματοδοτηση ατοκα(https://help.andertons.co.uk/hc/en-gb/articles/360009368760-How-Does-Finance-Work-?_ga=2.135654966.602815522.1581419638-1085385782.1581419638) τωρα αν θα αλλαξει κατι λογω brexit..ποιος ξερει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση