killbill Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Είχα παραγγείλει από Κίνα μέσω ebay, κάτι μικρό και έλαβα μήνυμα από τον seller (κατάστημα, όχι ιδιώτης) ότι λόγω του ιού έχουν κλείσει τα καταστήματά τους και γενικά οι μεταφορές και αποστολές προϊόντων διεξάγονται με δυσκολίες. Ως εκ τούτου μου δήλωσαν ότι δεν μπορούν να εγγηυθουν για την εξέλιξη της παραγγελίας και μου ζήτησαν την ακύρωση της και την επιστροφή των χρημάτων, πράγμα που συμφώνησα. Μπορεί ο ιός να μεταδοθεί από προϊόντα ηλεκτρονικής φύσης πχ μικρόφωνο, από Κίνα? Έχετε παραγγείλει αυτές τις μέρες από Κίνα από ebay? Τι μέλλει γενέσθαι με τις παραγγελίες σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 https://www.news247.gr/ygeia/koronaios-ti-einai-kai-pos-metadidetai-osa-prepei-na-gnorizete.7574543.html Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Δεν κινειται τιποτα αυτες τις μερες. Ηταν τα παντα busy λογω επερχομενης (κινεζικης) πρωτοχρονιας, προεκυψε μετα και αυτο το θεμα με τον ιο και τα supply chains εχουν παραλυσει πληρως. Εχω κανει και εγω κατι παραγγελιες αλλα ευτυχως ειναι μικροπραγματα που δεν τα επειγομαι - εχω φιλο του οποιου το ερευνητικο project εχει παει πισω κατι μηνες ηδη γιατι τετοιο καιρο περιμενανε να ξεκινανε πειραματα και τα εξαρτηματα που χρειαζονται ειναι ακομα σε μια αποθηκη στην Κινα με νεοτερη ημερομηνια αποστολης τελη Μαρτη και αν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε https://www.news247.gr/ygeia/koronaios-ti-einai-kai-pos-metadidetai-osa-prepei-na-gnorizete.7574543.html Λέει ότι μεταδίδεται και από επαφή με επιφάνειες. Μα τόσα καθημερινά προϊόντα που αγοράζουμε, κατασκευαζονται στην Κίνα! ρουχα και κάθε σχεδόν ηλεκτρονική συσκευή... Εγώ παρήγγειλα ένα pop filter μικροφώνου. Το ακύρωσα βέβαια, αλλά είναι όντως επικίνδυνο? Και από το eshop να το πάρω, made in China Θα γράφει απο πίσω Επεξεργασμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 από killbill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Εαν βλεπεις και καμια κινεζικη ταινια/σειρα, απομακρυνσου τουλαχιστον 2 μετρα απο την τηλεοραση. 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 54 minutes ago, killbill said: Λέει ότι μεταδίδεται και από επαφή με επιφάνειες. Μα τόσα καθημερινά προϊόντα που αγοράζουμε, κατασκευαζονται στην Κίνα! ρουχα και κάθε σχεδόν ηλεκτρονική συσκευή... Εγώ παρήγγειλα ένα pop filter μικροφώνου. Το ακύρωσα βέβαια, αλλά είναι όντως επικίνδυνο? Και από το eshop να το πάρω, made in China Θα γράφει απο πίσω το ποπ φιλτερ είναι επικίνδυνο. Μπορεί να το δοκίμασε κάποιος και να μην του άρεσε.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, dimsonic said: το ποπ φιλτερ είναι επικίνδυνο. Μπορεί να το δοκίμασε κάποιος και να μην του άρεσε.... Και εαν το παρεις και αναλογικα, 1 στους 4 ειναι κινεζοι.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Και εαν το παρεις και αναλογικα, 1 στους 4 ειναι κινεζοι.... Και 1 στις 20 συσκευές δεν είναι κινέζικη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις άρχισαν οι αναλύσεις που μιλάνε για πανδημία ανάλογη με την ισπανική γρίπη. Σε λίγο θα γίνει κατανοητό ότι πέρα από την υγεία, η παραγωγική οικονομία δεν θα μπορεί να ξαναπάρει μπροστά με την ίδια ευκολία που παίρνει η χρηματοοικονομική. Τα δύο τρίτα της οικονομικής παραγωγής στην Κίνα έχουν κλείσει. Το 80% της βιομηχανικής παραγωγής και το 90% της εξαγωγικής βιομηχανίας. Η Χιουντάι έκλεισε όλα της τα εργοστάσια στην Κορέα, λόγω έλλειψης εξαρτημάτων από την Κίνα. Για αντίστοιχους λόγους έκλεισε εργοστάσιο στην Ιταλία. Και μόνο η προοπτική ενός συνδυασμού πανδημίας με εκατομμύρια νεκρούς από τη μια και οικονομικό σοκ από την άλλη, μπορεί να γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία λόγω προεξόφλησης, ακόμα και αν βρεθεί εμβόλιο και περιοριστεί η εξάπλωση. Μαντέψτε τώρα ποιες εξαγωγικές χώρες (Κίνα) βγαίνουν χαμένες... Και ποιες κερδισμένες (ΗΠΑ). Τυχαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση