odis13 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Μιας και μετα απο ενα διαστημα γενικοτερης αποχης απο τη μουσικη ξαναξεκινησα εδω και κανα χρονο να παιζω λιγο κλασσικη (που ειχα να ακουμπησω απο το λυκειο) και ακουστικη κιθαρα (που δεν ειχα πιασει ποτε σοβαρα) ειπα να ξαναδοκιμασω και την τυχη μου στο home recording. Περισσοτερο για λογους προσωπικης μελετης και περιεργειας. Θα ταλαιπωρησω λοιπον τα αυτια σας με μια πρωτη αποπειρα. Το Σαββατο που ειχα λιγο χρονο εκατσα και ηχογραφησα μια νωχελικη και αρκετα προχειρη εκτελεση του Gnossienne 1 του Satie (σε arrangement για κλασσικη κιθαρα). Εγραψα με ενα stereo pair απο small condenser mics (Superlux Hi-10, χαιλικια οχι αστεια) λιγο λιγοτερο απο ενα μετρο απο την κιθαρα με καρτα ηχου ενα Zoom R6. Ακολουθησε ενα υποτυπωδες eq/mix στο cakewalk το οποιο δεδομενου του οτι δεν εχω studio monitors και κυριως του οτι δε ξερω τι κανω ηταν μαλλον τολμηρη αποφαση. Φιλικη συμμετοχη στο background το ψυγειο μου το οποιο αποφασισε να δωσει λιγο πονο ειδικα εκει στην αρχη του κλιπ. Feedback, συμβουλες, κραξιμο για το παιξιμο, την ηχογραφηση, το σπιτι μου ολα ευπροσδεκτα. Your browser does not support the HTML5 audio tag Gnossienne 1.mp3 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Επιτυχείς και οι 2 προσπάθειες επιστροφής. Και στην κλασική κιθάρα αλλα και στο home recording. Υ.Γ. Satie και τα μυαλά στα κάγκελα! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 ...πόσο όμορφο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Παντα απολαυστικα μελαγχολικο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση