dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Οπως ηρθαν απο το ez. Εννοω βρε παιδια αν ειναι το ιδιο ενα τρακ με 100 samples των 20 νοτων ή ενα τρακ με ενα sample των 2000 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 8 minutes ago, dimsonic said: Εννοω βρε παιδια αν ειναι το ιδιο ενα τρακ με 100 samples των 20 νοτων ή ενα τρακ με ενα sample των 2000 κάνε export και τις δύο περιπτώσεις και δες τη χωρητικότητα. Σε commodore γράφεις; Midi είναι, δεν είναι αρχεία wav 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Δεν γνωριζω. Ασχολουμαι με midi βισ βια δυο χρονια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οπως ηρθαν απο το ez. Εννοω βρε παιδια αν ειναι το ιδιο ενα τρακ με 100 samples των 20 νοτων ή ενα τρακ με ενα sample των 2000 Μα δεν είναι samples. Είναι MIDI. Είναι πληροφορία. Ή εγώ γράφω λάθος ή κάτι έχει χαθεί με την μπάλα. Το να σωσεις το project σου σε midi αρχείο είναι απλά πληροφορία εντολών . Είναι ελάχιστη χρήση του σκληρού σου δίσκου. Το ανοίγεις όποτε θες , του πατ΄σαρεις τα vst και τότε η πληροφορία γίνεται ήχος. (SAMPLE/WAV). Αν αυτό το export σε audio (αναλογα την δειγματοληψεία και το format) καταλαβαίνεις ότι ο όγκος των δεδομένων πλέον γίνεται ΟΓΚΩΔΗΣ αναλόγω το εκπόνημα. Διορθώστε τον τίτλο του thread. Προτείνω το MIDI data και samples. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Εγω γραφω λαθος διοτι εχω μικρη εμπειρια. Μιλαω παντα εντος περιβαλλοντος daw. Δεν με πειραζει να τα αφησω τουβλακια. Θα με πειραξει ομως αν μου βαρυνουν το project αν δεν τα ενωσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 8 minutes ago, dimsonic said: Θα με πειραξει ομως αν μου βαρυνουν το project αν δεν τα ενωσω Απλά μην ασχολείσαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω γραφω λαθος διοτι εχω μικρη εμπειρια. Μιλαω παντα εντος περιβαλλοντος daw. Δεν με πειραζει να τα αφησω τουβλακια. Θα με πειραξει ομως αν μου βαρυνουν το project αν δεν τα ενωσω Όπως και να τα κάνεις. Είτε ενωμένα είτε όχι, είτε όπως θες να τα κάνεις, εάν τα σώσεις ως MIDI. ( αρχείο ονομασίας.mid) είναι μια ελάχιστη χρήση του σκληρού σου δίσκου. Η ελάχιστη των ελαχίστων. Είναι τόσο βολικό το MIDI. Το βλέπουν όλες οι υπολογιστικές πλατφόρμες, τα D.A.W., τα plugins. Όλα. Όπου και να το πας/τρέξεις/φορτώσεις θα είναι η γραφή σου. Επεξεργασμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 από Costas Siachamis 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 28 minutes ago, dimsonic said: Δεν γνωριζω. Ασχολουμαι με midi βισ βια δυο χρονια πάντως αν έχεις θέμα χωρητικότητας, μπορείς να αδειάζεις το trash του cubase που κρατάει όλες τις κυματομορφές που κάνεις delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, Ledge said: πάντως αν έχεις θέμα χωρητικότητας, μπορείς να αδειάζεις το trash του cubase που κρατάει όλες τις κυματομορφές που κάνεις delete το θέμα εντάσσεται στο γενικότερο πρόβλημα με το cubase που συζητάμε σε άλλο θέμα (διαχείριση μνήμης) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, dimsonic said: διαχείριση μνήμης α, δεν αναφερόμουν στη μνήμη. Η μνήμη που έχεις είναι δεδομένη (κάρτες μνήμης, που ίσως να μπορείς να τις αυξήσεις, ανάλογα με το μηχάνημά σου. Στον σκληρό δίσκο αναφερόμουν. Οι περιττές κυματομορφές στο trash δεν επηρεάζουν τη μνήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση