Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μιας και το φερε η συζητηση, εντολη για normalize δεν εχει κοτζαμ sonar? Δεν κανω ποτε μου normalize οποτε δεν κΣερω δεν το εχω ψαξει,σιγουρα εχει ομως καπου κρυμμενη,read the f*&^% manual www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Χμ!, είσαι καλός τραγουδιστής .............................. (με μέτρια προφορά όμως). InfluenSir!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα τραγουδω με κρητικη προφορα και το κοινο με καταλαβαινει.... (Το lower φταει που δεν περασα) Επεξεργασμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 από gkourmoul1 2 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, gkourmoul1 said: Τα τραγουδω με κρητικη προφορα και το κοινο με καταλαβαινει.... (Το lower φταει που δεν περασα) ε μα...ναι του'λεγες εσύ κάτσε να σε περάσω...αλλά αυτό ντιπ με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Έβαλα μπάσο και τύμπανα. Your browser does not support the HTML5 audio tag sil2.mp3 Και προχωρώ στα λοιπά Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 όχι double time το μπάσο... (κάνε κάτι με το lower...) 1 με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπόν παρακάτω σου έχω το κλιπάκι σου με μερικά πρόχειρα fills και πιάτα για να καταλάβεις τι εννοούσα πριν. Το μπάσο σου φεύγει χρονικά και όπως είπε ο από πάνω, όχι double time..... Your browser does not support the HTML5 audio tag sil2-2.mp3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση