Αετός Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Να αρρωσταίνεις συχνότερα! Εύγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 ωραιο τραγουδάκι, και καλο παίξιμο βεβαια το αυθεντικό ειναι μερικές δεκαετίες πίσω και λίγες χιλιάδες χλμ νότια : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, rgxinap said: ωραιο τραγουδάκι, και καλο παίξιμο βεβαια το αυθεντικό ειναι μερικές δεκαετίες πίσω και λίγες χιλιάδες χλμ νότια : Νομίζω ότι οι ομοιότητες τους σταμάτανε στα 3 πρωτα ακορντα του chord progression. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mpamps said: Νομίζω ότι οι ομοιότητες τους σταμάτανε στα 3 πρωτα ακορντα του chord progression οχι μόνο τα βασικά ακόρντα μοιάζουν, όχι μόνο η ενορχήστρωση, τα όργανα, η αίσθηση, ακόμα και το δικό σου σόλο θυμίζει σε πολλά σημεία το αυθεντικό (SMAK) - μυστηριο βεβαίως αν σκεφτεί κανείς οτι δεν το έχεις ακούσει ποτέ. Το συγκεκριμένο τραγούδι (SMAK) το έχω κάνει κόβερ, οπότε εχω μια καλή άποψη. Την σουηδική version δεν την έχω ακούσει. Να σου το κάνω λιανά, μπαντες έχουν κατηγορηθεί για κλοπή για ομοιότητες ΠΟΛΥ λιγότερες απο ότι μεταξύ αυτών των δύο. Μπορεί βέβαια να είναι και μια απλή σύμπτωση. Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2020 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση