gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Ένα "εκπαιδευτικό" απλοποιημένο cover για δουλέψω λίγο την μίξη μου, και το eq (κυρίως) των φωνητικών. Τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω στο cubase για τη φωνή, αλλά και για τα υπόλοιπα όργανα? Your browser does not support the HTML5 audio tag I cover.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Η φωνή ακούγεται λαμπρά και καθαρά. Σιγα σιγά να προσέχεις τα π που σκάνε στο μικρόφωνο. Βάλε pop filter η τραγούδα με κάποια κλίση 45 μοιρών προς το μικρόφωνο. Κατα τ' άλλα είναι πολύ δυνατά σε σχέση με την ορχήστρα. Πρέπει να είναι λίγο πιο μέσα και ιδανικά το πιάνο να αποκτήσει λίγο όγκο με EQ ίσως και compression ή απλά να βάλεις άλλο πιάνο. Κάνε χρήση των έτοιμων preset που υπάρχουν για τα εφε σε κάθε track για κάθε όργανο και σιγά σιγά θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι σου κάνει και αν χρειάζεται κάποια διόρθωση. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Είναι καλύτερο τώρα? Your browser does not support the HTML5 audio tag I.mp3 Έιχα μια απόσταση και κλίση από το SM57. Περιμένω και το φίλτρο να έρθει. Χαμήλωσα λίγο τη φωνή. Έφτιαξα το eq στο πιάνο και έβαλα compression (με λίγο τσιμπημένο release). Σε καθε όργανο είχα, εξ' αρχής, χρησιμοποιήσει τα presets. Μόνο στη φωνή έφτιαξα το δικό μου preset (με λίγο διαβασμα από νετ). Φαίνεται και στην φωτογραφία παρακάτω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 μ αρέσεις γιατι έχεις θράσσος! Γιατί αυτό χρειάζεται για να παίξεις τέτοιο κομμάτι. Μόνο και μόνο για το τόλμημα παίρνεις μπράβο. Και αν σκεφτεί κανείς ότι έπιασες το cubase πριν μια εβδομάδα είναι απλά...τρομακτικό! Μπράβο ρε συ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Εάν ήμουν θρασύς, θα έπαιζα το delilah... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Καλύτερο για μένα. Παρατηρώ πως γράφεις keyboards σαν audio. Είναι πιο απλό και εύκολο να αλλάξεις ήχους αργότερα όταν τα γράφεις MIDI. Αντί να ηχογραφήσεις απο το εξωτερικό πλήκτρο με audio out, σύνδεσε το MIDI out στην κάρτα σου ή πάρε ένα μετατροπέα (δεν ξέρω τι κλαβιέ χρησιμοποιείς και τι δυνατότητες σύνδεσης δίνει) σε USB. Οταν θα έχεις το MIDI recording όπως είναι του drum θα μπορείς να αλλάζεις ήχους είτε εσωτερικά με κάποιο VSTi είτε στο εξωτερικό σου πλήκτρο. Η επιλογή των οργάνων και της χροιάς αυτών (της ενορχήστρωσης δηλαδή) παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Τώρα χρησιμοποιείς τα πλήκτρα σαν κονσέρβα για one man arranger band. Άκου σύγχρονες και σχετικές με το ύφος που σε ενδιαφέρει ηχογραφήσεις. Θα σε βοηθήσουν πολύ. Άκου, άκου, άκου. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εάν ήμουν θρασύς, θα έπαιζα το delilah... Θέλω εδώ και τώρα το It's not unusual. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 12 minutes ago, gkourmoul1 said: Εάν ήμουν θρασύς, θα έπαιζα το delilah... κάνεις λάθος... Just now, Nestoras said: Θέλω εδώ και τώρα το It's not unusual. yeah! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Δεν έχω ακόμα vst instruments στο cubase (δεν έχει καν ενσωματωμένα), ώστε να χρησιμοποιώ το αρμόνιο ως midi. Το παλεύω να το φτιάξω. Στο cakewalk έχω instruments, αλλά εκεί δεν αναγνωρίζει το ezdrummer 1 που έχω. Σιγά σιγά θα αποκτήσω τους ήχους που πρέπει. Αντιλαμβάνομαι ότι οι κονσεβοποιημένοι ήχοι του αρμόνιου που ηχογραφώ είναι χάλια. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 11 minutes ago, yameth said: Άκου, άκου, άκου. ακούει αυτός. Ακούει! Just now, gkourmoul1 said: Δεν έχω ακόμα vst instruments στο cubase (δεν έχει καν ενσωματωμένα), ώστε να χρησιμοποιώ το αρμόνιο ως midi. Το παλεύω να το φτιάξω. 89 γιούρος μαν. Αφού τόχεις, γιατί το χαραμίζεις...? (γιου νόου γουατ αι μην) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση