funkysoul Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 λοιπον πηρα το EHX μια χαρα για τα 68€ του με switch 2 επιλογων.με τον επιλογεα στην πανω θεση ειναι πιο παχυς και βελουδινος ο ηχος ταμαμ για πιασαρικα funky liks και με λιγο compressαρισμα θα μου βγαλει πολυ καλο αποτέλεσμα.στην κατω θεση ειναι ενα κανονικο phaser που ταιριαζει πιο πολυ για σολο με αρκετο drive και καθαρα ακορντα. αυτα. ααα.. και απο σχεδιαση τα σπαει.. 2 papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, funkysoul said: ..και απο σχεδιαση τα σπαει.. Πάντα είχαν καλές επιδόσεις σε αυτό θέμα. Έχω αυτά τα δύο, μου αρέσουν πολύ αισθητικά αν και εκτός μοδός σήμερα λόγω mini pedals. To phaser έχει tolex σε τρεις πλευρές! Άλλες εποχές... Επεξεργασμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 από KostasP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 στη δεκαετία 70 ήταν οι Rolls Royce των πεταλιών με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 ρίξε και καμιά πενιά να το ακούσουμε, μουσικό φόρουμ είναι όχι φωτογραφίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2020 εχεις ενα δικαιο αλλα δεν εχω τον εξοπλισμο για να το κανω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πω την αμαρτία μου, πιο πολύ από το ΜΧR Phase 90 μου άρεσε το Malekko Omicron (mini) Phase και αυτό κράτησα - βρίσκω ότι έχει το πιο smooth phase-άρισμα από όλα τα phase που έχω δοκιμάσει. Βέβαια δεν εχω δοκιμάσει το Phase script της MXR που λένε ότι είναι πιο "απαλό" από το MXR 90, αλλά και το Malekko είναι σκυλί - μπορεί να το λυσσάξω στο πάτημα και δέκα φορές σε ένα κομμάτι... (το ανοιγοκλείνω μόνο σε περάσματα, σα να ήταν wha). Επεξεργασμένο 4 Φεβρουαρίου 2020 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση