funkysoul Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειμαι ψιλο ψημενος να παρω ενα phaser.δεν θελω να δωσω πανω απο 100ευρω γιατι ειναι το πρωτο modulation πεταλι που θα παρω και επιδη δεν τα πολυ αρεσω γενικος δεν ξερω και αμα θα το κρατησω κιολας οποτε και βλεπω ζεστα αυτο https://www.nakas.gr/prd/electro-harmonix-nano-small-stone-petali-phase-shifter.το εχει καποιος να πει τα + και τα -? Επεξεργασμένο 28 Ιανουαρίου 2020 από funkysoul papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexandros Diamantis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Και εγω ειμαι σε ερευνα αγορας και παρατηρησα οτι αυτο το πεταλι boostarei λιγο το σημα , ισως το bad stone ειναι καλυτερη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Κοίτα και το Joyo/Harley Benton ,το έχω και είμαι υπερευχαριστημενος ακούγεται ακριβώς σαν το κλασσικό ,Phase 90. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 38 minutes ago, funkysoul said: ειμαι ψιλο ψημενος να παρω ενα phaser.δεν θελω να δωσω πανω απο 100ευρω γιατι ειναι το πρωτο modulation πεταλι που θα παρω και επιδη δεν τα πολυ αρεσω γενικος δεν ξερω και αμα θα το κρατησω κιολας οποτε και βλεπω ζεστα αυτο https://www.nakas.gr/prd/electro-harmonix-nano-small-stone-petali-phase-shifter.το εχει καποιος να πει τα + και τα -? έχω το small stone ....45 χρόνια... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Alexandros Diamantis είπε Και εγω ειμαι σε ερευνα αγορας και παρατηρησα οτι αυτο το πεταλι boostarei λιγο το σημα , ισως το bad stone ειναι καλυτερη επιλογη μαλλον θα παω αυριο να τα βαλω διπλα διπλα 21 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κοίτα και το Joyo/Harley Benton ,το έχω και είμαι υπερευχαριστημενος ακούγεται ακριβώς σαν το κλασσικό ,Phase 90. το ψιλο κοιταξα στην αρχη αλλα τα joyo ετσι οπως εγινε τωρα με τα τελωνεια απο Κινα δεν συμφερει και ο Θωμας εχει τσουχτερα μεταφορικα 21 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχω το small stone ....45 χρόνια... πω πω...... papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 21 minutes ago, funkysoul said: πω πω...... βέβαια είναι μοντέλο 75, και made in usa, αλλά...μέχρι στιγμής δε χάλασε... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε και made in usa Και τα τωρινά USA είναι... αλλά από πΓιοτιτα κατασκευής βράστα κι άστα... έχουν φοβερό ήχο όλα αλλά αν σου κρατήσουν πάνω από χρόνο κάνεις πάρτυ...3 έχω αγοράσει τα τελευταία πέντε χρόνια ,ένα delay,ένα tremolo και ένα fuzz και τα τρία χάλασαν. Εντάξει δεν περίμενα να είναι και Boss αλλά όχι και έτσι... Επεξεργασμένο 28 Ιανουαρίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Μεταχειρισμένο Phase 90, είναι ΤΟ phaser. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 ειχα και εχω EHX και δεν ειχα θεμα ποτε...που ειμαι και τσαπατσουλης papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Μεταχειρισμένο Phase 90, είναι ΤΟ phaser. +1 Γιατί όχι σε μεταχειρισμένο; 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Κοίτα και το Joyo/Harley Benton ,το έχω και είμαι υπερευχαριστημενος ακούγεται ακριβώς σαν το κλασσικό ,Phase 90. Και αυτά μπορείς να τα βρεις σε μεταχειρισμένο και να αποφύφεις αυτό 2 ώρες πριν, funkysoul είπε το ψιλο κοιταξα στην αρχη αλλα τα joyo ετσι οπως εγινε τωρα με τα τελωνεια απο Κινα δεν συμφερει και ο Θωμας εχει τσουχτερα μεταφορικα αφού βέβαια κρίνεις πως είναι σε καλή κατάσταση. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση