Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 12 hours ago, 6string said: ...τα cubase 5 ( σπασμένα από ίντερνετ)...τι κάνω λάθος;επίσης άλλαξα κ κουτί με το φορμάτ...πύργο. 49 minutes ago, 6string said: Τίποτα δεν άλλαξε...μάλλον πάω γ νέα κάρτα ήχου.. Μάλλον το λάθος που κάνεις είναι ότι δεν πας για αγορασμένο cubase. Εισαι διατεθειμένος να αλλάξεις ΟΛΟ το hardware σου , μεχρι να δουλέψει το "σπασμένο" software αντι να αγοράσεις software......αυτό το λάθος κάνεις. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 7 minutes ago, LK said: Μάλλον το λάθος που κάνεις είναι ότι δεν πας για αγορασμένο cubase. Εισαι διατεθειμένος να αλλάξεις ΟΛΟ το hardware σου , μεχρι να δουλέψει το "σπασμένο" software αντι να αγοράσεις software......αυτό το λάθος κάνεις. +1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gmoukou είπε +1 Το νέο cubase δεν έχει 200 ευρώ;κ πως είμαι σίγουρος ότι θ δουλέψει η maudio?Μήπως να πάρω την Steinberg κάρτα που τ έχει δωρεάν μέσα γ εγκατάσταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Η δικια μου m audio καρτα ειχε μεσα δωρεαν cubase 5 και ableton lite. Τσεκαρε το https://electrofun.gr/m-audio-m-track-plus-mkii.html?skr_prm=WyJkNjBhYjk0YS04Nzk0LTRjZGMtYjhhOS1kNGU2NDBiY2I1MjYiLDE1ODAxMTQ1Mjc4NzkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Η δικια μου m audio καρτα ειχε μεσα δωρεαν cubase 5 και ableton lite. Τσεκαρε το https://electrofun.gr/m-audio-m-track-plus-mkii.html?skr_prm=WyJkNjBhYjk0YS04Nzk0LTRjZGMtYjhhOS1kNGU2NDBiY2I1MjYiLDE1ODAxMTQ1Mjc4NzkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Συγνωμη τι είναι το ableton lite? Εγω σκεφτομαι για αυτη https://www.thomann.de/gr/steinberg_ur22_mk2.htm Επεξεργασμένο 27 Ιανουαρίου 2020 από 6string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 γιατί παιδεύεσαι με πανάρχαιο, σίγουρα προβληματικό με νέες πλατφόρμες, και ύποπτο πρόγραμμα? Το καινούργιο 10.5άρι lite κάνει 89 ευρώ. Εκτός αν όντως θες να αλλάξεις και κάρτα οπότε η steinberg βολεύει. Το ableton είναι κι αυτό daw αλλά κυρίως για live χρήση...ας πούμε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, dimsonic είπε γιατί παιδεύεσαι με πανάρχαιο, σίγουρα προβληματικό με νέες πλατφόρμες, και ύποπτο πρόγραμμα? Το καινούργιο 10.5άρι lite κάνει 89 ευρώ. Εκτός αν όντως θες να αλλάξεις και κάρτα οπότε η steinberg βολεύει. Το ableton είναι κι αυτό daw αλλά κυρίως για live χρήση...ας πούμε Ακριβώς αυτό. Απλά να ξέρεις, 6string, ότι η κάρτα της steinberg σου δίνει μέσα τζάμπα το cubase AI που είναι "λάιτ" έκδοση, με κάποιους περιορισμούς στο πλήθος των καναλιών που μπορείς να ανοίξεις, στα εφφέ κτπ. (Δεν ξέρω ποια έκδοση του 5 έχεις "βρει", μπορεί να σου φανεί ότι το λάιτ κάνει λιγότερα πράγματα.) ΟΜΩΣ! Έχεις drivers καινούργιους για 10 που δεν κουνιέται φύλλο, έχεις πρόγραμμα που υποστηρίζεται, που τρέχει 64bit με δίχως άργητα, τι να λέμε τώρα, καμία σχέση με το κάποτε και τα πέτρινα χρόνια. Συν ότι υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά, και για να ανέβεις στο elements (του 90 ευρου) στο αφήνουν 50 ευρώ. Επεξεργασμένο 28 Ιανουαρίου 2020 από Ali Barout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 εγώ θα έμενα με την ίδια κάρτα και θα έπαιρνα elements ή αν βρεις και πιό φτηνά elements 10 ή και 9 ίσως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε εγώ θα έμενα με την ίδια κάρτα και θα έπαιρνα elements ή αν βρεις και πιό φτηνά elements 10 ή και 9 ίσως Κι εγώ θα κράταγα την κάρτα αν ήταν για ένα και μόνο σύστημα, αλλά αυτό που λέει ότι από youtube και σε άσχετες φάσεις του ξεκινάει μερικές φορές ο ήχος με ψηφιακό θόρυβο με προβληματίζει. Κατά πάσα πιθανότητα είναι λάθος οι drivers που έχουν εγκατασταθεί, ή δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά. Αλλά αν η m-audio δεν βγάζει πια ενημερωμένους drivers για την κάρτα του... θα πρέπει να κάνει κάποιον συμβιβασμό. Να πει π.χ. μένω σε xp(?), 7(?), για όποιο βρει drivers καλούς. Ενώ με την καινούργια, και μια μπουρούχα refurbished laptop να πάρει μεθαύριο με ένα i5 απάνω, πάλι windows 10 θα έχει, και θα δουλεύει κι εκεί. Δεν θα πάει χαμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ali Barout είπε Ακριβώς αυτό. Απλά να ξέρεις, 6string, ότι η κάρτα της steinberg σου δίνει μέσα τζάμπα το cubase AI που είναι "λάιτ" έκδοση, με κάποιους περιορισμούς στο πλήθος των καναλιών που μπορείς να ανοίξεις, στα εφφέ κτπ. (Δεν ξέρω ποια έκδοση του 5 έχεις "βρει", μπορεί να σου φανεί ότι το λάιτ κάνει λιγότερα πράγματα.) ΟΜΩΣ! Έχεις drivers καινούργιους για 10 που δεν κουνιέται φύλλο, έχεις πρόγραμμα που υποστηρίζεται, που τρέχει 64bit με δίχως άργητα, τι να λέμε τώρα, καμία σχέση με το κάποτε και τα πέτρινα χρόνια. Συν ότι υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά, και για να ανέβεις στο elements (του 90 ευρου) στο αφήνουν 50 ευρώ. Που ειναι η προσφορά που λες για τα elements? Δεν με ενοχλεί η lite εκδοση απλά να κάνω τις ηχογραφήσεις μου θέλω και τα υπολόιπα στον ηχολήπτη... 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Αλλά αν η m-audio δεν βγάζει πια ενημερωμένους drivers για την κάρτα του... θα πρέπει να κάνει κάποιον συμβιβασμό. Να πει π.χ. μένω σε xp(?), 7(?), για όποιο βρει drivers καλούς. Ενώ με την καινούργια, και μια μπουρούχα refurbished laptop να πάρει μεθαύριο με ένα i5 απάνω, πάλι windows 10 θα έχει, και θα δουλεύει κι εκεί. Δεν θα πάει χαμένη. Πάω προς εκεί λογικά.. 3 ώρες πριν, dimsonic είπε γιατί παιδεύεσαι με πανάρχαιο, σίγουρα προβληματικό με νέες πλατφόρμες, και ύποπτο πρόγραμμα? Το καινούργιο 10.5άρι lite κάνει 89 ευρώ. Εκτός αν όντως θες να αλλάξεις και κάρτα οπότε η steinberg βολεύει. Το ableton είναι κι αυτό daw αλλά κυρίως για live χρήση...ας πούμε που είναι αυτή η εκδοση που λες? Επεξεργασμένο 28 Ιανουαρίου 2020 από 6string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση