gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Δεν ανοιγω midi track?? Ισως γιαυτο δεν το εβρισκα, εφοσον ειναι φορτωμενο.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 το midi track είναι άλλη διαδικασία με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... το instrument είναι πιό καλό κατα την γνώμη μου για πρωτάρη. και το F11 κάνει δουλειά επίσης, δηλαδή ανοίγεις vst όργανο το οποίο μετά σε ρωτάει αν θα φτιάξει ένα track για το όργανο αυτό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Με το f11 ανοιγω καναλι για esdrummer. Παρεπιπτοντως, δεν δουλευει κανενα πληκτρο-συντομευση πλεον στο cubase (πχ f3, f11, ctrl c κλπ). Τα κανω ολα απο μενου και κουμπακια. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, gkourmoul1 said: Με το f11 ανοιγω καναλι για esdrummer. Παρεπιπτοντως, δεν δουλευει κανενα πληκτρο-συντομευση πλεον στο cubase (πχ f3, f11, ctrl c κλπ). Τα κανω ολα απο μενου και κουμπακια. το ίδιο είναι ανοίγεις ένα instrument track και σε ρωτάει ποιό midi όργανο. Μετά αυτό εμφανίζεται στο inspector του track και αν πας στο όνομά του σου βγάζει επιλογές. Βέβαια αυτά στα λέω από μνήμης γιατί εδώ και καιρό δεν δουλεύω πια το 5. Οπότε ψάξε στο νετ για άνοιγμα instrument track για 5. Τι εννοείς δεν δουλεύουν οι συντομέυσεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Δεν υπάρχει το halion. Εμφανίζει το ezdrummer και κάποια άλλα synth σαν Plugins. Τώρα το εγκαθιστώ. Δεν δουλεύει κανένα πλήκτρο. Τουλάχιστον μπορώ να καθοριζω τον χρόνο με alt + click. Ίσως πάτησα κατι και απενεργοποίησα τις συντομεύσεις από το πληκτρολόγιο. Θα το γοογλάρω να δω τι παίζει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Δυό λύσεις βλέπω.... ή πας τώρα που είσαι νέος στο sonar που είναι τζαμπέ ή παίρνεις 10άρι. Με το elements ξεκινάς και σιγά σιγά κάνεις upgrade. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς το free helion δεν υπάρχει για κατέβασα. Κατάβασα, κατά λάθος το full pack. Αυτά είναι τα vst και όλες οι δυνατότητες που έχει το πρόγραμμά μου. Το cakewalk έχει ήχους? Επίσης, έχω και το ableton lite εγκατεστημένο. Δεν το έχω ψάξει ακόμη. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Το halion είναι μέσα στο cubase. Το sonar έχει εννοείται. Αλλά διαφέρει αρκετά. Εγώ έμεινα στο cubase και αγόρασα το 10 επειδή είχα ήδη επενδύσει πάνω του πάνω από 4 χρόνια. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Να το. Φαίνεται να έχει όργανα. Είναι και πολύ πιο ελαφρύ, ελλείψει γραφικών. Για να δούμε... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2020 Ableton 9 χρησιμοποιώ για το project ηλεκτρονικής μουσικής που ξεκίνησα πρόσφατα. Για αυτό με βολεύει πολύ, για τα "κανονικά" μου όμως καθόλου. Δεν ξέρω γιατί. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση