Jet72 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Πάμε γερά για κοινωνικό αυτοματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Superfunk είπε Καλά αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο. Αν σου βρίσκεται κανας βουλευτής κάτι μπορεί να γίνει. Αλλά γιατί το λες "δουλειά"; Ξέρεις κάποιον στο δημόσιο που ... δουλεύει; υπάρχουν δουλειές στο δημόσιο που λίγοι έχουνε αμπράτι να τις κάνουν, και δεν λέω για δουλειές που απαιτούν μόρφωση... ωστόσο υπάρχουν δυστυχώς ακόμα δημόσιοι οργανισμοί σαν αυτόνhttp://www.eleto.gr/gr/reception.htm που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε τα κτίρια που τους στεγάζουν και άλλοι πολλοί... εδώ ειναι το πρόβλημα Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2020 από blue monk kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, otto## είπε μη πας στο άλλο άκρο. Πολλοί δουλεύουν και μαλιστα σκληρά. Βλεπε νοσηλευτικό προσωπικό, υπαλληλους υγιεινής, οδηγούς λεωφορείων και παρα πολλους αλλους. Aυτοι ειναι σε ΝΠΔΔ Για τον στενο δημοσιο τομεα ομιλΩ....(ξερεις την κυρια Κουλα ,προϊσταμενη στην εφορια που οταν της ειπα να της στειλω τις φορολογικες μου δηλωσεις (που ΗΔΗ ειχε φυσικα) των τελευταιων...10 ετων που μου ζητησε και τις ειπα αν θελει να τις στειλω με PDF μεσω EMAIL μου απάντησε "Τι ΠΙΤΕΣ και τετοια μου λετε κυριε μου,τις δηλωσεις θελω!" Αυτοι ειναι και η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που απλα..σπρωχνει χαρτια και ταλαιπωρει τον κοσμακι στα πλαισια μιας γραφειοκρατιας που υπαρχει ΑΚΡΙΒΩΣ για να εχει "δουλεια". Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, LK είπε Θα τους καμω ΜΠΑΝ. Ειμαι ΣΕΟ και ΓΓ (γενικώς ΓΑμω).....Μοδερετορ Ντιτζιταλ ...πιστοποιημένος Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 τΣΕΟ ή ΣΕΟ??? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση