tuxdrum Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 @janick: Επειδή όσο ζει κανείς, μαθαίνει και είμαι και ανοιχτό μυαλό (θέλω να πιστεύω δλδ), γούγλισα την έκφραση "κουρδισμένα ξύλα" και μου επέστρεψε ως πρώτη απάντηση το παρακάτω κείμενο: Noiz.gr ¶σε που τα κουρδισμένα ξύλα και οι boutique ενισχυτές δεν σε κάνουν καλύτερο άμα παίζεις μαλακίες, ενώ με μια κορεάτικη/γιαπωνέζικη κιθάρα και ένα μέτριο ... www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=50469 - 77k- No offence έτσι ? :) :) :) EDIT: Α, και καθαρά ακαδημαϊκα-χιουμοριστικά, χωρίς διάθεση για τσακωμό. Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ δεν στο είπα;;; :wink: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 @janick: Επειδή όσο ζει κανείς' date=' μαθαίνει και είμαι και ανοιχτό μυαλό (θέλω να πιστεύω δλδ), γούγλισα την έκφραση "κουρδισμένα ξύλα" και μου επέστρεψε ως πρώτη απάντηση το παρακάτω κείμενο: Noiz.gr ¶σε που τα κουρδισμένα ξύλα και οι boutique ενισχυτές δεν σε κάνουν καλύτερο άμα παίζεις μαλακίες, ενώ με μια κορεάτικη/γιαπωνέζικη κιθάρα και ένα μέτριο ... www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=50469 - 77k- No offence έτσι ? :) :) :) EDIT: Α, και καθαρά ακαδημαϊκα-χιουμοριστικά, χωρίς διάθεση για τσακωμό. ΧΕ ΧΕ. Κι εγώ πως νομίζεις το βρήκα το noiz? :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια μηπως απο λαθος βαζουν την υποδιαστολη σε αλλο σημειο στα λεφτα και καθομαστε σαν μ.... και σχολιαζουμε? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια μηπως απο λαθος βαζουν την υποδιαστολη σε αλλο σημειο στα λεφτα και καθομαστε σαν μ.... και σχολιαζουμε? να στείλουμε mail στην fender να το διαπιστώσουμε..... :P Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση