cos_dr Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 Tρέξτε τα 7 απο τα 10 σε virtual machine αμα φοβάστε πολύ. Δείξτε θάρρος ρε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, cos_dr είπε Tρέξτε τα 7 απο τα 10 σε virtual machine αμα φοβάστε πολύ. Δείξτε θάρρος ρε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα virtual machine????? είναι προχώ το παλικάρι λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε virtual machine????? είναι προχώ το παλικάρι λέμε! Είμαι, εχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και με ultrex έχω λουστεί. πάντως αμα τηρήσετε μερικά προτεινόμενα πράγματα, υπάρχουν οδηγίες στο διαδίκτυο απο αξιόπιστα site μπορείτε να κρατήσετε τα windows 7 σας και να μην ανησυχείτε. ( Άσχετο σχετικό. Καλύτερα να μαζέψετε λεφτά σε συνέχεια ενός άλλου αρθρου του φιλου @LK και να πάρετε ένα καλό 21:9 μόνιτορ μεγάλο σε ιντσες, στα 144hz και να έχει freesync και μια κάρτα γραφικών που να το υποστηρίζεi το freesync για να μεταμορφωθεί η εμπειρία σας στην επεξεργασία εικόνας και ήχου σε layout αλλα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ smoothness για τα ματάκια σας. Γι αυτά πρέπει να αγχώνεστε χαχαχαχαχαχαχα) Επεξεργασμένο 17 Ιανουαρίου 2020 από cos_dr 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 On 1/17/2020 at 3:35 PM, fusiongtr said: Σπύρο, εγώ ακόμα δουλεύω με xp. Φασιε....το νήμα μου άνοιξε την όρεξη και ξαναέστησα xp σε ενα tower που καθόταν στο πατάρι Εβαλα XP Professional SP3 (2002 version). Το PC (και αυτόν μου τον χαρισαν---ειναι χαζός ο κόσμος ) : Intel Pentium 4 CPU (1.80 GHZ) 128 MB RAm (1.80 GHz). Maxtor 20 Giga IDE ΕΡΩΤΑΣΑΙ: Ποίον browser χρησιμοποιείς; Εβαλα τον Firefox 3.5.3 (βασικά για να μπαίνω στο router....nas σκληρούς και τέτοια). Παρ' όλα αυτά τρωω πολυ πορτα με τα πιστοποιητικα ασφαλείας στο net. Μηπως εχεις καποιον νεότερο; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 8 minutes ago, LK said: ΕΡΩΤΑΣΑΙ: Ποίον browser χρησιμοποιείς; Εβαλα τον Firefox 3.5.3 (βασικά για να μπαίνω στο router....nas σκληρούς και τέτοια). Παρ' όλα αυτά τρωω πολυ πορτα με τα πιστοποιητικα ασφαλείας στο net. Μηπως εχεις καποιον νεότερο; Firefox ESR 52.9.0 32bit Google chrome έκδοση 49.0.2623.112 και K-Meleon με περιγραφή ... .... Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0 K-Meleon/75.1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Και εγω τον ESR σκεφτηκα....τον βανω τωρα.....θενξ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Just now, LK said: Και εγω τον ESR σκεφτηκα....τον βανω τωρα.....θενξ Με 128 MB ram, θα σου κρασάρει το σύμπαν. Εγώ έχω 2 GB σκέψου και είναι σχετικά καλά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Δεν μασαμε 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 20 minutes ago, LK said: Φασιε... ΕΡΩΤΑΣΑΙ: 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 17 minutes ago, fusiongtr said: Φασιε...ΔΕΣ ΤΙ πεταει ο κόσμος.......(δις) ετοιμοπόλεμος! Υ.Γ PS/2 rulez 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση