Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, dimsonic said: να το δω... θα ήθελα να έχω κάτι εκτός νετ Θα με θυμηθείς λεμε 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, LK said: XP με cubase sx 2.2. XP με cubase sx3 φίλως, είμαι μπροστά απ' την εποχή μου. Και τρέχει μια χαρά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, fusiongtr said: Δεν φταίνε τα xp γι' αυτό. Αν το vst/vsti τρέχει στα xp, την ευθύνη έχει η δύναμη του πισιού. ε αυτό λεω... τι δύναμη να είχανε τότε Just now, fusiongtr said: XP με cubase sx3 φίλως, είμαι μπροστά απ' την εποχή μου. Και τρέχει μια χαρά. a giant step....behind με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, dimsonic είπε ναι αλλά ήταν 6 κιθάρες. Αν θελήσεις να το τραβήξεις και ιδίως να κοπανήσεις μέσα σοβαρά midi τύμπανα, όχι ντουπα ντα ντουπα ντα παίρνεις το ποντίκι στο χέρι Γραφω και Midi, easy drummer, trillian μπασο, μεχρι και kontakt (κανω freeze σε ολα τα υπολοιπα Midi, για να παιξει αυτο) και waves plugins. Πχ, αυτο το κομματακι, σε αυτο το pc (pentium d930, 4 ram) με τα xp το εγραψα, με τα παραπανω vst Δεν εχω τιποτα αλλο μεσα ομως εγκατεστημενο και κυριως antivirus. Δεν μπαινω ιντερνετ Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2020 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, dimsonic said: a giant step....behind Ε όχι και behind, σε σχέση με το 2.2 είμαι αναβαθμισμένος. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 16 minutes ago, dimsonic said: ... Καταρχάς αν το audio pc είναι online , μπαίνουν χάκερς και σου κλεβουν τα τραγούδια.: p 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 7 minutes ago, Spyros Delta said: Γραφω και Midi, easy drummer, trillian μπασο, μεχρι και kontakt 8 (κανω freeze σε ολα τα υπολοιπα Midi, για να παιξει αυτο) και waves plugins. Πχ, αυτο το κομματακι, σε αυτο το pc (pentium duo, 4 ή 8 ram δεν θυμαμαι ) με τα xp το εγραψα, με τα παραπανω vst πόσα tracks είναι? Hancock είναι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, dimsonic είπε πόσα tracks είναι? Hancock είναι? midi : Μπασο, τυμπανα, 6 καναλια Kontakt (πνευστα) και audio κιθαρα . Καποια plugins waves comp, L2. Ναι Hancock Εχω κι αλλα κομματια με μπολικα vst, θα με κανεις να ψαχνω. ΕDIT βρηκα αυτο, που ειχα φτιαξει για το crystal planet του satriani (και δεν φαινονται και τα waves) Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2020 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, LK said: Καταρχάς αν το audio pc είναι online , μπαίνουν χάκερς και σου κλεβουν τα τραγούδια.: p Εγώ online είμαι, αλλά ποιος να χακέψει xp τώρα. Σαν να κλέβεις zastava είναι, δεν έχεις που να το πουλήσεις μετά. Αν πάντως Λάκη μου σου χαρίσουν κανένα pc με i9 και μου το δώκεις, ευχαρίστως να σου δώκω το δικό μου. EDIT: Το ξανασκέφτηκα. Αυτοί οι άι9 καίνε πολύ ρεύμα, θα μείνω στον άσσο. Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2020 7 minutes ago, dimsonic said: πόσα tracks είναι? Hancock είναι? Ελα φιλαράκι 56 καναλια απο τραγούδι μου (φυσικά πολλα freeze)... Να τα αφήσω ; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση