Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 ....που τα είχα γραμμένα και όχι από τα εξώφυλλα. Αυτό διαπίστωσα καθως τακτοποιουσα τις κασσέτες μου. Ειδα με AGFA ferrocolor και θυμηθηκα το Second Helping Είδα μια Kenwood ER και θυμήθηκα Alice Cooper Είδα μια TDK D-C60 και θυμνήθηκα Twisted Sister και. Είδα μία DENON DX3 .......και θυμήθηκα DURAN DURAN. .......... Με 100 δρχ έγγραφες μισ 60άρα (2 albums ψιλο πετσοκομμένα) ενώ το lp είχε 900 δρχ. Do the math.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 δεν είσαι ο μόνος... πίστεψέ με με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 ....και με βιντεοκασσέτες το παθαίνω Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 εκεί το γλύτωσα. Επίσης γλύτωσα να γράφω μουσική σε βιντεοκασέτες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Σε S-VHS λέει Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 εννοείται. αλλά γλύτωσα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 εγώ έχω και πολλά έτοιμα dance mix σε κασέτα εκτός από albums από δισκοπωλεία καθώς έπαιζα σε πολλά πάρτυ μικρός, τα technics sl τότε απλησίαστα τα δε βινύλια ακόμη χειρότερα ήθελες καμιά 500.000 δρχ+ στο νερό για να βγάλεις 4 ώρες πρόγραμμα (εξοπλισμός μαζί με βινύλια+φώτα+ηχεία κτλ) οπότε με ένα διπλό κασετοφωνο και 2 παλιοηχεία και ένα ενισχυτή τη βγάζαμε μια χαρά.... τα δε πιο νέα ακομάτια τα έγραφα από ράδιο πριν κυκλοφορήσουν σε ξεχωριστέ κασέτες..... χαχα τι μου θύμισες τώρα.... πως ΄χουν αλλάξει οι εποχές.... και τι γινόταν όταν μάσαγε τη κασέτα..... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, LK είπε Με 100 δρχ έγγραφες μισ 60άρα (2 albums ψιλο πετσοκομμένα) ενώ το lp είχε 900 δρχ. Do the math Στα 80s.. αλλά με μέσο ετήσιο πληθωρισμό κοντά στο 20% και μισθούς της πλάκας δεν διαφερε και πολύ από τώρα...έχω το τελευταίο LP που αγόρασα με δραχμές το 2001 (Amnesiac, Radiohead)...6.450 δρχ εδωκα (18 ευρώ δηλ.) με βασικό μισθό τότε 155.000 (450 ευρώ).. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... Κρίμα που πέταξα στα σκουπίδια χιλιάδες κασσέτες πριν καμμιά δεκαπενταρια χρόνια...δεν σε ήξερα τοτενες... Επεξεργασμένο 16 Ιανουαρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 τωρα πουλαν το lp ....απο 25 ευρω,....νομιζουν οτι εχουν θησαυρο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 10 minutes ago, LK said: τωρα πουλαν το lp ....απο 25 ευρω,.... Αμάν. Έχω περίπου χίλια (αν θυμάμαι καλά). Δηλαδής αν τα πουλήσω παίρνω σπίτι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση