Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άσε με να μαντέψω. Λοκάνικα, και κράσο. Oχι ρε κι ετσι βραδιατικα. Στριφτη τυροπιτα και σπανακοπιτα, απλα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Spyros Delta said: Oχι ρε κι ετσι βραδιατικα. Η φασολάδα φωνάζει για λΟκάνικο, ή ψιλοκομμένο σουτζούκι, και το βράδυ παλικάρι μου. Αυτός εδώ έδωσε την στριφτή τυρόπιτα να γίνει κιθάρα. Επεξεργασμένο 9 Ιανουαρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Η φασολάδα φωνάζει για λΟκάνικο, ή ψιλοκομμένο σουτζούκι, και το βράδυ παλικάρι μου. ΟΚ αλλα να ξερεις οτι δεν θα εχουμε ετσι γκλονγκ στην Tele. (πως το λετε οι επιστημονες αυτο? squawk ?) 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, fusiongtr said: Η φασολάδα φωνάζει για λΟκάνικο, ή ψιλοκομμένο σουτζούκι, και το βράδυ παλικάρι μου. Αυτός εδώ έδωσε την στριφτή τυρόπιτα να γίνει κιθάρα. κι-χίμπσον 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, Spyros Delta said: γκλονγκ ? squawk ? Αυτή πρέπει να είναι κινέζικη κουζίνα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση