Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Αυτο που εχω τωρα μπροστα μου, γινεται μια τελε? ή στρατ ειναι καλυτερα? 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, Spyros Delta said: Αυτο που εχω τωρα μπροστα μου, γινεται μια τελε? ή στρατ ειναι καλυτερα? επίτηδες το κάνεις ε? είναι και αργάμιση... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε επίτηδες το κάνεις ε? είναι και αργάμιση... Να μη βγαλω φωτο και τι εχω πιο δεξια δλδ . Επεξεργασμένο 9 Ιανουαρίου 2020 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 ελεος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ελεος οκ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 έχουμε και μια ηλικία...μη μας κολάζεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Spyros Delta said: Να μη βγαλω φωτο και τι εχω πιο δεξια δλδ Άσε με να μαντέψω. Λοκάνικα, και κράσο. Χαρά στα σκέλια σου Σπύρο μου. Άμα σου πω τι έχω εγώ για φαγητό σήμερα, θα αδειάσει το φόρουμ και θα γεμίσουν τα φαγάδικα. Και δεν το δίνω ούτε για VOS 59άρα. Ας πάνε να κόψουν ξύλα, αυτό το φαί δεν μου το παίρνουν Επεξεργασμένο 9 Ιανουαρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 19 minutes ago, fusiongtr said: Άσε με να μαντέψω. Λοκάνικα, και κράσο. Χαρά στα σκέλια σου Σπύρο μου. Άμα σου πω τι έχω εγώ για φαγητό σήμερα, θα αδειάσει το φόρουμ και θα γεμίσουν τα φαγάδικα. Και δεν το δίνω ούτε για VOS 59άρα. Ας πάνε να κόψουν ξύλα, αυτό το φαί δεν μου το παίρνουν ούτε ένα πμ ρε συ...? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, dimsonic said: ούτε ένα πμ ρε συ...? Θέλεις να το πω? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2020 ε...ας το παρει ο ποταμός με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση