Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Δύναμη! Μου άρεσε πολύ το παίξιμο, και οι ορίτζιναλ φράσεις του κλαρίνου! Εκείνη δε η έβδομη από τη 2η χαμηλωμένη βαθμίδα προς την πάνω οκτάβα είναι ακριβώς όπως τη θέλω! Και οι βαριές κοφτές αττάκες! Μπράβο! Μπράβο! Αυτό που είπε ο fusiongtr για τις συνοδείες με ebow! Εγώ μια φορά που το ειχα δοκιμάσει (μια τριάδα να συνοδεύει κλαρίνο) βγήκε καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. (Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να προσπαθήσω να ξεθάψω το κλιπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αυτό που είπε ο fusiongtr για τις συνοδείες με ebow! Εγώ μια φορά που το ειχα δοκιμάσει (μια τριάδα να συνοδεύει κλαρίνο) βγήκε καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. (Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να προσπαθήσω να ξεθάψω το κλιπ) ναι ναι Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Ορίστε. Λυπάμαι που είναι αρκετά πίσω οι κιθάρες, αλλά δεν έχω εύκαιρο το project να κόψω τα άλλα να τις αφήσω μόνες τους. Your browser does not support the HTML5 audio tag ebowaccomp.mp3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Απίθανο! Μοιραία σκεφτόμαστε Σπάθα. Α, και δεν χρειάζεσαι βιολιστή. ΒιολιτΖή χρειάζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Ανατριχίλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Πολυ ωραιο με αρκετο Γ. Σπαθα και λιγο J. Beck μεσα. Ευγε. 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση