fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Τι, αυτό ήταν μόνο? 10 λεπτά τουλάχιστον ήθελε. Κυρ κοντομάνικε, ζωγραφιά έφτιαξες. Φοβερό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Μου φαίνεται απίστευτο τεχνικά πώς μιμείσαι τη φρασεολογία του κλαρίνου. Καθαρά σα χροιά οργάνου πάντως θα το προτιμούσα με πνευστό ήχο. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Βάρεσες φλέβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Ωραίο αλλά λίγο. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Τωρα που δοκιμασαμε, σερβιρε μας την κανονικη μεριδα... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια δεν ειναι για χορταση το μοιρολοι. Ειναι εισαγωγη για να μπει το βαρυ το πωγωνισιο. Επεξεργασμένο 7 Ιανουαρίου 2020 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 3 hours ago, Spyros Delta said: Ειναι εισαγωγη για να μπει το βαρυ το πωγωνισιο. Ακόμα να το χώσεις αυτό? Άντε βρε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι στην κηδεία της προγιαγιας είχα ακούσει ζωντανό μοιρολόι απο την γιαγιά, αλλά σε δίσκο/CD δεν εχει πεσει τπτ στα χέρια μου, βρήκες κανα δείγμα σε κάποια ηχογράφηση? Εχω κάτι καλές άκρες με ρούμελη μεριά, μιλάμε για γνησιότητα σαρακατσάνικη ρουμελιώτικη, αλλά και άκρες με βόρειο ήπειρο. Εκεί ίσως υπάρχουν σωσμένα κάποια πράγματα που εμείς αφήσαμε στην άκρη. Γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον να ψάχνει κανείς τις πτυχές της παράδοσης που δεν είναι τόσο προσβάσιμες σήμερα. Και συγχαρητήρια για το εγχείρημα (οσο και αν εννοείται καλό ειναι να λέγεται)! σε πραγματικό πανυίρ Γιαννενα και πέριξ, θα ακουγόταν κάπως έτσι, αλλά το rythm με Gibson es-355 Επεξεργασμένο 7 Ιανουαρίου 2020 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ακόμα να το χώσεις αυτό? Άντε βρε! Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Ναι βρε συ, εντάξει ... αλλά εγώ θέλω να το ακούσω από την κιθάρα σου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση