fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Το πιο πιθανό είναι η κιθάρα σου να έχει παχύ poly κάτω από ένα λεπτό στρώμα nitro. Να ρωτήσω εγώ τώρα, γιατί το έκαναν αυτό στην Fender? Να βάλουν δηλαδή νίτρο πάνω από παχύ στρώμα πόλυ? Βάλε ή το ένα ή το άλλο, γιατί και τα δύο? Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fusiongtr είπε Να ρωτήσω εγώ τώρα, γιατί το έκαναν αυτό στην Fender? Να βάλουν δηλαδή νίτρο πάνω από παχύ στρώμα πόλυ? Βάλε ή το ένα ή το άλλο, γιατί και τα δύο? Poly/ακρυλικό ήταν το ΧΡΩΜΑ και το sealer,κάτω από το χρώμα όλες οι Fender έχουν και ένα επιπλέον στρώμα sealer fullerplast από το 1962 και μετά,το nitro top coat το έβαζαν μέχρι κάποια στιγμή στα mid 70s (εγώ προσωπικά δεν έχω δει Fender μετά το 75 με νίτρο top coat**) για τον απλούστατο λόγο ότι τους είχε... ξεμείνει από τα 60s.Αν και έχω δει πάμπολλες vintage Fender στις οποίες είχαν... ξέχασε να βάλουν εντελώς top coat Επίσης μέχρι και το 80 ΟΛΑ τα headstock είναι φινιρίσμενα με νίτρο γιατί ο πολυεστερας έκανε αντίδραση με το υλικό που ήταν φτιαγμένα τα logo και τα έλιωνε. Επίσης πολλά από τα ΧΡΩΜΑΤΑ που έπαιρνε στα 60s από την αυτοκινητοβιομηχανία η Fender έβγαιναν μόνο σε ακρυλικό. Εδώ θα τα μάθεις όλα http://www.guitarhq.com/fenderc.html Και ΤΩΡΑ η Fender δεν προσφέρει ΚΑΝΕΝΑ μοντέλο παραγωγής με 100% νίτρο finish όλες όσες διαφημίζονται ως νίτρο έχουν μόνο νίτρο top coat. Κάποια CS μοντέλα είναι full νίτρο πάντως. ** Και τα οι δύο κυρίες μια του 75 και μια του 78 με τις οποίες κοιμήθηκα χθες το βράδυ πάντως poly top coat έχουν Επεξεργασμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 Μάλλον βρήκαν κι άλλο κουτί αργότερα ξεχασμένο. Εδώ μια 79άρα με τόνους λαστιχοποιημένου nitro 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, Superfunk said: ** Και τα οι δύο κυρίες μια του 75 και μια του 78 με τις οποίες κοιμήθηκα χθες το βράδυ πάντως poly top coat έχουν Η κοκκινομαλλα λειπει... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση