doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλη χρονια! Υπαρχουν stratocaster usa mexico η japan (εκτος της roadworn) που να εχουν nitro βερνικι στο σωμα? Ψάχνομαι για ένα project απαραιτητη προυποθεση να ειναι nitro η βαφη Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2020 από doubletrouble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 100% nitro finish η Fender δεν είχε ποτεΣ και ούτε έχει ΣΕ ΚΑΜΜΙΆ κιθάρα της. Ακόμα και οι vintage έχουν παχύ στρώμα πλαστικού primer (fullerplast) και ανάλογα με το χρώμα νίτρο η ακρυλικό χρώμα και nitro top clear coat. Όλες οι τωρινές που διαφημίζονται ως nitro ,με εξαίρεση ίσως κάποιες CS, είναι πολυεστερας χρώμα με nitro top clear coat. Η μεξικάνικη σειρά 50s + 60s classic laquer είχε τέτοιο finish. Οι μόνες ιαπωνικες Fender με nitro finish ήταν οι πανσπανιες και πανάκριβες export των 90s Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2020 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, Superfunk said: 100% nitro finish η Fender δεν είχε ποτεΣ και ούτε έχει ΣΕ ΚΑΜΜΙΆ κιθάρα της. Ακόμα και οι vintage έχουν παχύ στρώμα πλαστικού primer (fullerplast) και ανάλογα με το χρώμα νίτρο η ακρυλικό χρώμα και nitro top clear coat. Όλες οι τωρινές που διαφημίζονται ως nitro ,με εξαίρεση ίσως κάποιες CS, είναι πολυεστερας χρώμα με nitro top clear coat. Η μεξικάνικη σειρά 50s + 60s classic laquer είχε τέτοιο finish. Οι μόνες ιαπωνικες Fender με nitro finish ήταν οι πανσπανιες και πανάκριβες export των 90s Ψάχνοντας βρήκα αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/FENDER-CLASSIC-SERIES-60S-STRATOCASTER-SSS-ALDER-BODY-VINTAGE-BRIDGE-4lbs-7-oz/332872869644?epid=2256173849&hash=item4d80c4e70c:g:3TcAAOSwlrxbayW6 πολυεστέρας γράφει είναι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, doubletrouble είπε Ψάχνοντας βρήκα αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/FENDER-CLASSIC-SERIES-60S-STRATOCASTER-SSS-ALDER-BODY-VINTAGE-BRIDGE-4lbs-7-oz/332872869644?epid=2256173849&hash=item4d80c4e70c:g:3TcAAOSwlrxbayW6 πολυεστέρας γράφει είναι λάθος? Ναι πολυεστερας είναι. Η σειρά classic LAQUER είναι ψευτονιτρο Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις άνετα Mark Jenny πούπουλο ,όχι σαράντα κομμάτια σαν τα ΜΙΜ και ΜΙJ και full nitro. Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Γενικά άμα ξέρεις τι θέλεις/κάνεις, προτείνω να πάρεις ξεχωριστά τα πάντα, part προς part. Η καλύτερη Tele που έχω παίξει είναι με parts (Fender μεν και high end μάλιστα), αλλά από διαφορετικές μεταξύ τους κιθάρες. Μπορεί να μη σου κάτσει με τη μία, αλλά με λίγο ψάξιμο σου μένει οργανάρα όπως ακριβώς τη θες. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, BillTrantos said: Γενικά άμα ξέρεις τι θέλεις/κάνεις, προτείνω να πάρεις ξεχωριστά τα πάντα, part προς part. Η καλύτερη Tele που έχω παίξει είναι με parts (Fender μεν και high end μάλιστα), αλλά από διαφορετικές μεταξύ τους κιθάρες. Μπορεί να μη σου κάτσει με τη μία, αλλά με λίγο ψάξιμο σου μένει οργανάρα όπως ακριβώς τη θες. Αυτό ακριβως θέλω να κάνω,ναι ξέρω τι θέλω και πιστεύω πως μονόδρομος για ελαφρύ νίτρο σώμα είναι μόνο ο mjt,μαγνητες 57/62 και απο μπρατσο εχω καταληξει σ αυτο της roadworn 50s Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2020 από doubletrouble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση