Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Σε συνεχεια του ανωτερω, και επειδη με ετρωγε......χθες βοηθησα μια φίλη να αδειασει την αποθήκη της. Επιτέλους έχω και monitor για να μπαίνω στο noiz. Το IBM 8513 12", 640X480, 60 Hz του 1987. Σιγα σιγα εξοπλίζομαι . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Η επιστήμη σηκωνει τα χερια.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καπου πρεπει να εχω φυλαγμενο εναν amstrad 512. Σ' αυτον ειχα γραψει τα πρωτα μου προγραμματακια. Θυμαμαι μου τον ειχαν αγορασει οι γονεις μου 100.000 δρχ γυρω στο 1990, απο φιλο τους που ειχε αναβαθμιστει με windows. Επεξεργασμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 One woman's junk is another man's treasure 1 minute ago, gkourmoul1 said: Καπου πρεπει να εχω φυλαγμενο εναν amstrad 512. Σ' αυτον ειχα γραψει τα πρωτα μου προγραμματακια. φυλαξέ τον καλα! Δεν τα βρισκεις ευκολα αυτα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 On 1/1/2020 at 7:11 PM, LK said: Μου έφερε laptop ο Άι Βασίλης . Δεν το πήρα ακόμα εις χείρας μου, αλλά είναι επίσημα δικό μου. Είναι τσεκαρισμένο ότι δουλεύει, απλά έχει να ανοιχτεί .....ούτε ξέρουν πόσο. Ελπίζω να έχει windows 95 πάνω Πρόκειται για το Toshiba Satellite 105Cs......μοντέλο 1995 Επιτέλους θα γίνω portable. Οι δύο πρώτες φωτο.....στο σημειο που βρεθηκε και μου τις έστειλαν (κάτι σαν barn find ) H τρίτη , τα καταπληκτικά specs του H τεταρτη, μια από το net (closeup). Μπήκε καλά το 2020 Εχω ενα παρομοιο, μοντελο 1997 νομιζω. 7 ιντσων, 512 ram, 6gb hd. Του ειχα περασει τα windows xp. Τα ετρεχε με το ζορι. Τις μισες εργασιες μου ως φοιτητης τις εγραψα με αυτο, καθως ηταν σουπερ μικρο και ελαφρυ, ενω ειχα και νορμαλ φορητο και desktop. Ακομα δουλευει. (Η φωτο ειναι απο νετ) Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 @gkourmoul1 To floppy του δουλεύει; (αν θυμάσαι) Αν ναι, βάλτου 95 η 98 αρια και θα ειναι καλλιτερο. Και επισης κρατα τα......ειναι ιστορία. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Λιγες φορες το ειχα συνδεσει, καθως ειχε ερθει στα χερια μου μετα το 2000, εποχη των usb stick και cd rom. Μια χαρα δουλευει... 5 minutes ago, LK said: Αν ναι, βάλτου 95 η 98 αρια και θα ειναι καλλιτερο. Με 98αρια, δεν αναγνωριζει ουτε usb stick... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, gkourmoul1 said: Λιγες φορες το ειχα συνδεσει, καθως ειχε ερθει στα χερια μου μετα το 2000, εποχη των usb stick και cd rom. Μια χαρα δουλευει... Με 98αρια, δεν αναγνωριζει ουτε usb stick... Καλλιτερα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση