dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 18 hours ago, LK said: Τα πάντα είναι......ιστορία. Και καλό θα είναι να τη μαθαίνουμε. στο βίδεο δική σου είναι η μουσική? λοιπόν μια μέρα θα βγάλω το compaq με τα 3.1 από τη σοφίτα και σε γυρίσω βίδεο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 8 minutes ago, dimsonic said: στο βίδεο δική σου είναι η μουσική? λοιπόν μια μέρα θα βγάλω το compaq με τα 3.1 από τη σοφίτα και σε γυρίσω βίδεο. Ναι από το δεύτερο μου album. Βγαλτα να τα κανομεν δίκτυο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 σωστά 3.11 είναι. τα πρώτα δικτυακά.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 59 minutes ago, dimsonic said: σωστά 3.11 είναι. τα πρώτα δικτυακά.... Και αφού πρόσεξες και τον Netscape, σου θυμιζω το mission impossible το πρώτο (1996), όπου έκανε "παρέλαση" όλη η cutting edge τότε τεχνολογία. Όλοι με Netscape ηταν.....και πολλέες φορές φιγούραρε και το PowerBook 5300 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 πως να μην προσέξω. Το πρώτο που έπιασα για www. Μέχρι τότε το ιντερνετ ήταν modem 2400 με pine για ανταλλαγή e-mail.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 ......θυμηθηκα και το hyper terminal......με τα 95, Αυτές ηταν εποχές......όλο προβλήματα. Τωρα όα plug and play... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 πάντως το μηχάνημά σου ήταν πολύ προχώ. έγχρωμο και 95 το 1995. Εγώ πήρα λάπτοπ το 1996 και μετα βίας BW με 3.11 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: πάντως το μηχάνημά σου ήταν πολύ προχώ. έγχρωμο και 95 το 1995. Εγώ πήρα λάπτοπ το 1996 και μετα βίας BW με 3.11 Πάντα ακολουθω την τεχνολογία. Που αν δεις κάτι super VHS που έχω......όταν βγηκαν έκαναν οσο ενα διαμέρισμα.....απλά εγω τα πήρα επίσης 25 χρόνια μετα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, LK said: Πάντα ακολουθω την τεχνολογία. Που αν δεις κάτι super VHS που έχω......όταν βγηκαν έκαναν οσο ενα διαμέρισμα.....απλά εγω τα πήρα επίσης 25 χρόνια μετα ξέρω τέτοια ψώνια κάνω και εγώ σήμερα.... το κακό είναι ότι όλα θέλουν μια φορά την εβδομάδα ένα παιξιματάκι, γιατί στο τέλος μένεις με το συρτάρι στο χέρι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2020 Εναν MCM/70 τωρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση