Guru makam Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2020 Πωω !! Σαν να βλέπεις ΝΑΜΜ αρχές δεκαετίας '80 ένα πράμα!!! Τύπου αναλογικά synths - Η PRS βγάζει stratocaster - H Fender βγάζει tele με wide range μαγνήτες (που δεν πέτυχαν) - Τα electronic drums γίνονται wanna be acoustic - Βάζουμε και μια λαμπίτσα στο module, να φαίνεται όμως από το παραθυράκι - πεταλάκια να φαν' κι οι κότες... Καμμία φαντασία όμως..... αν και νομίζω τότε, ήταν πολύ πιο προχώ τα ΝΑΜΜ Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 21/1/2020 στις 3:59 ΜΜ, Μανώλης Χναράκης είπε DIY από την Korg. Nu:Tekt HA-S Nutube Headphone Amplifier Kit Nu:Tekt OD-S Nutube Overdrive Kit Πριν λίγους μήνες είχε παρουσιάσει και το Nu:Tekt NTS-1 digital synthesizer kit. Κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Στα 80'ς η Boss έκανε το ίδιο με τα Amdek kit. Κάπου πρέπει να έχω το Chorus μάλιστα. Πρέπει να ήταν το πρώτο μου κιτ. Back to the Future! 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1983 Τώρα πρόσφατα, πριν 37 χρόνια Επεξεργασμένο 22 Ιανουαρίου 2020 από Μανώλης Χναράκης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2020 Σχετικά με το προίόν εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Σχετικά με το προίόν εδώ. Επιτέλους! Το τελευταίο κόμματι του παζλ η έλλειψη του οποίου με εμπόδιζε τόσα χρόνια να γίνω πλούσιος και διάσημος! 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση