dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2020 23 hours ago, Superfunk said: Μετά από σαράντα χρόνια η Fender βγάζει πάλι cunife Widerange μαγνήτες! https://www.peachguitars.com/fender-american-original-70s-tele-custom-3tsb.htm πάει θα πέσουν οι δικοί μου.... 1 hour ago, Superfunk said: Me want ακόμα κι εγώ θέλω... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, dimsonic είπε πάει θα πέσουν οι δικοί μου. Πούλα τώρα που μπορείς, τετρακόσια ευρώ ο ενας πιάνουν στο ιμπευ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, Superfunk said: Πούλα τώρα που μπορείς, τετρακόσια ευρώ ο ενας πιάνουν στο ιμπευ. να με κοπει το χερι... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Ωραία πιάνα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Λίγο ακριβό αλλά από ήχο σκίζει! (για το ...ΠΙΑΝΟ λέω! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Λίγο ακριβό αλλά από ήχο σκίζει! (για το ...ΠΙΑΝΟ λέω! ) Ακριβό δεν είναι γι'αυτά που προσφέρει. Για το πιάνο λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Ωραία όλα με κοινό παρονομαστή τα money.... Μεγάλη στροφή πολλών εταιριών στα classic keys και synth με ανάλογα remake. Πάντως εχω το Physis της Viscount και για σπίτι είναι άψογο. Οι παράμετροι που μπορείς να επέμβεις σε κάθε όργανο εϊναι πολλοί και ουσιαστικοί. Επίσης οι ήχοι Rhodes ειναι οι καλϋτεροι που εχω ακοϋσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση