HellFire Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, argytar είπε Σίελος τρέχει στο πηγούνι!!!! Σε παρακολουθώ να ξες! Ψαρόκολλα θα βάλεις; Βάζαν τότες! Τα τεμπλεητς μπορούμε να τα αντιγράψουμε; Ακόμη καλύτερα τα έχουμε σε κανένα .cad??? Αργυρη δεν θυμαμαι αν τα εχω σε cad θα τσεκαρω και θα σου πω. Ναι για Hide glue παει το θεμα του κολληματος ! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, HellFire said: Αργυρη δεν θυμαμαι αν τα εχω σε cad θα τσεκαρω και θα σου πω. Ναι για Hide glue παει το θεμα του κολληματος ! Τέλεια!! Δες το και θα δεχτείς ερωτήσεις!!! Δε με λες τα temps παίζει να τα κάνεις εστω ένα αουλαην σε Α3 και να μου τα ταχυδρομήσεις;;; ΑΝ και Οποτε εχεις χρονο !!! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, argytar είπε Τέλεια!! Δες το και θα δεχτείς ερωτήσεις!!! Δε με λες τα temps παίζει να τα κάνεις εστω ένα αουλαην σε Α3 και να μου τα ταχυδρομήσεις;;; ΑΝ και Οποτε εχεις χρονο !!! Γιατρε μου τσεκαρε το messenger σου! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Και άλλα templates... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 ωραια πραγματα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Ώρε γίνεται του template το κάγκελο μπράβο ρε Νικ! 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Το never failed DIY pickup winder ,έμεινε χωρίς counter ,μετά από πέντε χρόνια ο κινέζικος μετρητής στροφών παρέδωσε πνεύμα,αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μέτρησε πολλές χιλιάδες στροφές πριν πεθάνει. Ώρα να πάει το μηχάνημα σε κάποιον που να έχει counter και να το αξιοποιήσει όπως πρέπει! Νασο ξέρουμε κανέναν? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Χα Χα Χαααααααα Αυτό το δωράκι ήταν που θα μου το έφερνες χθές μετά τις έξι? ΟΚ δεκτό βαρέθηκα τις πατέντες ας πάρω και μία έτοιμη Thank you my friend! δεν έχω σ'υρμα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Και η ζωή συνεχίζεται... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2020 Ωραίο ξύλο φίλε You make me Έχω σκαλώσει με το βάρος πως θα τη φτιάξω βαριά ή ελαφριά? και κάτι καινούργιο που δεν είναι political correct Να τη φτιάξω neck through ? Βαριέμαι το σκάψιμο πες ρε Νίκο Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση