HellFire Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το επόμενο step είναι λίγο πιο tricky. Κόψιμο binding σε archtop guitar... Για να το πετύχω χρειαζομουν ένα εξάρτημα που θα μπορούσα να προσαρμόσω στο ρούτερ μου και να ακολουθεί τις καμπύλες τις κιθάρας ενώ το ρούτερ θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να ανεβοκατεβαίνει ελεύθερο πάνω σε μια βάση. Σχεδιασα λοιπον το εξαρτημα και το εκανα 3D print, ενω παραλληλα εφτιαξα με ραγες σαν αυτες που χρησιμοποιουμε στα συρταρια εναν καθετο ¨δρομεα¨ για το ρουτερ. Επεξεργασμένο 10 Μαρτίου 2020 από HellFire 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2020 Και το αποτέλεσμα. 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Μπράβο Νίκο ωραίο έχω φτιάξει κι εγώ τέτοια κατασκευή αλλά όπως την έφτιαξα την έβαλα στα αζήτητα γιατί ανακάλυψα εκ των υστέρων την τεχνική με το ρούτερ ανάποδα στον πάγκο 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2020 Έχω φτιάξει και εγώ table router Νασο,αλλά με ξέρεις .... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 Ενας λόγος για τον οποίο στην συγκεκριμένη κιθάρα δεν μπορεί να γίνει το binding channel με το ρούτερ ανάποδα στον πάγκο, όπως συζητήσαμε και με Νασο-Θανο σε teleconference σήμερα με ασφάλεια και μακριά από τον κορονοϊό!!! Μένουμε σπίτι guys για να τα λέμε για αρκετό καιρό ακόμα! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 Ναί ρε φίλε φαίνεται να υπάρχει θέμα εκεί αλλά αν σηκώσεις το ρούτερ παραπάνω λύνεται το θέμα, θα το δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς Σήμερα το πρωί είχαμε τελεκονφερανς για τη νέα Les Paul που ξεκινάω μου έδωσαν τα παιδιά ιδέες για την κατασκευή μια και αποφάσισα να πάω λίγο by the book Λεπτομέρειες σε νέο θρεντ, είπαμε μένουμε σπίτι ! 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Μράβο και ευχαριστούμε για το θέμα! Ψήνομαι και εγώ να φτιάξω μια les paul (έχω βρεί σωστά ξύλα κλπ) αλλά με έχει πάρει η δουλειά απο τα μούτρα και δεν προλαβαίνω ούτε να το σκεφτώ καν. Τουλάχστον βλέπουμε εσάς και τις κατασκευές σας και μας φεύγει η κάψα. 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2020 23 ώρες πριν, mkm είπε Μράβο και ευχαριστούμε για το θέμα! Ψήνομαι και εγώ να φτιάξω μια les paul (έχω βρεί σωστά ξύλα κλπ) αλλά με έχει πάρει η δουλειά απο τα μούτρα και δεν προλαβαίνω ούτε να το σκεφτώ καν. Τουλάχστον βλέπουμε εσάς και τις κατασκευές σας και μας φεύγει η κάψα. Αυτη η καψα δεν φευγει ποτε! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Ξεκίνησε να αντιγράφω τo jig του Θάνου για τα trapezoid inlays , με τo pin router μου. Μέρα το jig αυτό θα το δώσω στο Νασο για την δικιά του Les Paul. Θάνο τι θα κάναμε χωρίς εσένα! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί, μερακλήδες πράμα και ωραίοι μαστόροι, επιμένετε σε βιομηχανικές μεθόδους κατασκευής, μεμονωμένων, κιθαρών Για μένα, παρόλο που είναι η δουλειά μου, η επαφή με το υλικό μου και η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη των δεξιοτήτων μου είναι αυτά από τα οποία αντλώ την όποια ικανοποίηση. Τι duplicator για necks και χαζά, πιάστε το παστράγγουλο και την Liogier και ευχαριστηθείτε το. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση