Haris Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λόγω του θανάτου του Neil Peart έπεσα πάνω σε διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τους Rush, σε ένα εκ των οποίων ο G. Lee λέει τα εξής σχετικά με τις ακροάσεις για τον αντικαταστάτη του πρώτου ντράμερ τους: "On the day that Neil (Peart) auditioned, we had five guys in – three before Neil and one after. The last guy had come a long way, a two-hour drive, and it was a very uncomfortable situation having him audition after Neil, because Neil was so fucking good. This poor guy had written charts and was playing our songs to charts. We were going through the motions. It was really awkward. I’m looking at Alex and Alex is looking at me. We were embarrassed for this guy because we were both so excited by Neil’s playing. There was no denying that Neil was the man". Εν συντομία, ο τύπος οδήγησε δύο ώρες - σα να λέμε ήρθε από τη Λαμία στην Αθήνα - είχε γράψει οδηγούς για τα κομμάτια και ήταν πανέτοιμος. Επαγγελματισμός, σοβαρότης, εχεμύθεια, αβίαστα και αβάδιστα στο χώρο σας. Θα μου πείτε, έκανε audition για τους Rush. Ναι, μόνο που οι Rush τότε ήταν ακόμα ένα μικρό ανερχόμενο γκρουπ με περιορισμένη επιτυχία σε τοπικό κυρίως επίπεδο, που, έχοντας βγάλει ένα μόνο άλμπουμ, προσπαθούσαν να γίνουν περισσότερο γνωστοί παίζοντας σε clubs. O υποψήφιος ντράμερ δεν σκέφτηκε "Εντάξει μωρέ ας πάω εκεί χάμω αδιάβαστος, σιγά μην χάσω το χρόνο μου τώρα να μαθαίνω τα κομμάτια. Άμα είναι να δέσει το γλυκό, θα φανεί και έτσι. Άντε με τους μαλάκες, Led Zeppelin wannabes, που μου θέλουν και οντισιόν να 'ουμ". Το ότι δεν πήρε το gig ήταν μέσα στο ρίσκο (και η γκαντεμιά τού να έχει παίξει πριν από αυτόν ο Peart, μεγάλη). Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2020 από Haris Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Φανταζομαι πως θα καταλαβε τον λογο που δεν πηρε τη θεση μολις θα πηγε στο πρωτο τους λαιβ, με τον νεο ντραμερ. Επισης, ειμαι σιγουρος πως η αξια του ντραμερ "εκ Λαμιας" δεν θα πηγε χαμενη. Καπου θα κατεληξε και αυτος, κανοντας την καριερα που του αρμοζει. Η εργατικοτητα και η σοβαροτητα ειναι δυο χαρακτηριστικα που ανοιγουν σχεδον ολες τις πορτες. Η ταπεινη μου, και πολυ γενικη, αποψη ειναι πως καθενας παιρνει ΠΑΝΤΑ ο,τι του αξιζει. 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Επισης, ειμαι σιγουρος πως η αξια του ντραμερ "εκ Λαμιας" δεν θα πηγε χαμενη. Καπου θα κατεληξε και αυτος, κανοντας την καριερα που του αρμοζει. Πολύ πιθανό. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 3 hours ago, gkourmoul1 said: καθενας παιρνει ΠΑΝΤΑ ο,τι του αξιζει Αν και πάμε offtopic, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Στη ζωή, είτε μιλάμε για επαγγελματική δραστηριότητα είτε για ό,τι άλλο, σε πολύ λίγους σχετικά τομείς υφίσταται μετρήσιμη και αντικειμενική αξία για το άτομο. Ο καθένας παίρνει, κυρίως, αυτό που πιστεύει ότι αξίζει και διεκδικεί καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Αυτό εντός κάποιων ορίων λογικής προφανώς, δηλαδή αν εγώ πιστεύω ότι αξίζω να γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ, όσο κι αν το διεκδικήσω, δε θα το πετύχω ποτέ. Απλά η εικόνα της αξίας που έχουμε για τους ανθρώπους είναι, σε πλειοψηφικό βαθμό, καθρέπτισμα της αξίας που πιστεύουν ότι έχουν. Να το πω και λίγο μπακάλικα, πιο προσανατολισμένα στο μουσικό πεδίο. Πολύ συχνά, ο καλύτερος μουσικός, δε θα πάρει τη θέση. Θα την πάρει ο λίγο χειρότερος ο οποίος όμως προωθεί τον εαυτό του αποτελεσματικότερα. Γενικά ως είδος, δεν έχουμε πολύ καλή σχέση με την ουσία των πραγμάτων (αντικειμενικότητα). Είμαστε συναισθηματικά όντα που σημαίνει ότι εντυπωσιαζόμαστε, συγκινούμαστε, παθιαζόμαστε και κυρίως πιστεύουμε με ένταση πράγματα που δε βασίζονται πουθενά. Ωραία όλα αυτά αλλά απ' την άλλη θολώνουν τα νερά. 6 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 27 minutes ago, Jazzjoker said: Ο καθένας παίρνει, κυρίως, αυτό που πιστεύει ότι αξίζει και διεκδικεί καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Ο καθενας προσπαθει να παρει αυτο που πιστευει πως αξιζει, αλλα καταληγει να παιρνει αυτο που πραγματικα αξιζει. 27 minutes ago, Jazzjoker said: Πολύ συχνά, ο καλύτερος μουσικός, δε θα πάρει τη θέση. Θα την πάρει ο λίγο χειρότερος ο οποίος όμως προωθεί τον εαυτό του αποτελεσματικότερα. Δεν αρκει να εχεις καλο προιον, ωστε να εισαι επιτυχημενος. Εαν μιλησω μαρκετιστικα, το προϊον, σαν αγαθο, ειναι ενα κομματι του συνολικου προϊοντος. Το να μπορεις να το υποστηριξεις και να το προωθησεις ειναι εξισου βασικο. Εαν δεν μπορεις να το κανεις, θεωρεισαι οτι εχεις ελλιπες προϊον, και οτι ο ανταγωνισμος εχει συγκριτικο πλεονεκτημα εναντι εσενα. Αρα, θα παρεις και την θεση που σου αρμοζει στην αγορα. Οχι τη θεση που νομιζεις οτι αξιζεις. Και οι μουσικοι δεν αποτελουν εξαιρεση. Γενικοτερα, και εν ολιγοις, οπως βλεπω τα πραγματα απο τη σκοπια μου, καθενας μας βρισκεται εκει που πρεπει να ειναι, και βρισκεται για καποιον λογο εκει. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Καθε δραση φερνει αντιδραση και ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, οπου βασει αυτων καθοριζεται και η μοιρα του. Ειναι κατι που το ζω καθημερινα και το βλεπω να συμβαινει γυρω μου. Βεβαια, αλλοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο και αλλοι μισοαδειο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 13 minutes ago, gkourmoul1 said: Εαν δεν μπορεις να το κανεις, θεωρεισαι οτι εχεις ελλιπες προϊον Συμφωνούμε. 14 minutes ago, gkourmoul1 said: καθενας μας βρισκεται εκει που πρεπει να ειναι Καταλαβαίνω πώς το εννοείς. Η δική μου ένσταση είναι ότι δεν υπάρχει "πρέπει". Το ίδιο λέμε εν ολίγοις, από διαφορετική σκοπιά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Οπου "πρεπει", βαλε "αξιζει". Ακουγεται καλυτερα ετσι. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Θα θελα πολύ να μην ισχύει αυτό που λέει ο Γιώργος περί ελλιπούς προϊόντοςμ αλλά δυστυχώς ισχύει. 3 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Εαν δεν μπορεις να το κανεις, θεωρεισαι οτι εχεις ελλιπες προϊον Από κει και πέρα, το ίδιο λέτε, με άλλα λόγια. Προσωπικές επιλογές (δουλειά-μελετη, αλλά και η επιθυμία να παίξεις ή όχι με τους status quo όρους του παιχνιδιου), τύχη και συγκυρία, συναναστροφές/δημόσιες σχέσεις, αλλά και το ταλέντο -για να μην ξεχνιομαστε, όλα παίζουν το ρόλο τους στην εξίσωση. Να χαμε να λέγαμε. It is what it is. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχως ζουμε σε εναν πολυ πολυ ανταγωνιστικο κοσμο. Η πιτα εχει συγκεκριμενο μεγεθος και αναγκαζομαστε να τρωμε ενα μικρο κομματι, καθενας μας, εαν καταφερουμε να αποκτησουμε προσβαση σε αυτο. Και ειμαστε ολοι αναγκασμενοι να κανουμε υποχωρησεις και να παιζουμε με τους ορους του παιχνιδιου, εαν θελουμε την προσβαση αυτη. Αλλιως ψαχνουμε για αλλη πιτα και αλλο παιχνιδι(κατι που το γνωριζεις καλυτερα, φιλε Tamtam). Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Η ταπεινη μου, και πολυ γενικη, αποψη ειναι πως καθενας παιρνει ΠΑΝΤΑ ο,τι του αξιζει. 6 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Ο καθένας παίρνει, κυρίως, αυτό που πιστεύει ότι αξίζει και διεκδικεί καλύτερα από τον ανταγωνισμό. 5 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ο καθενας προσπαθει να παρει αυτο που πιστευει πως αξιζει, αλλα καταληγει να παιρνει αυτο που πραγματικα αξιζει. Και για να συνεισφέρω στο οφτοπικ, λόγο ιδιοσυγκρασίας... γενικα πρέπει να στρίψεις πολλές φορές για να κάτσει, όσο πιο πολλές φορές στρίψεις τόσο πιο πιθανό είναι να κάτσει, δηλαδή στη ουσία παίρνεις ότι κάτσει, καμία σχέση με το τι αξίζεις, και τι σημαίνει αξίζεις... αξίζεις άμα σου χει κάτσει 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση