Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, doubletrouble είπε Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση v2.71 ,δεν εχω δει καποιο upgrade με πληρωμη. Γιατί να θέλει μπροστά overdrive plugin? Μια χαρα drive εχουν οι ενισχυτες Παίζουμε άλλη είδη μουσικής. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Το Mp3 κατευθείαν όπως είναι στα δωρεάν poulin, σίγουρα όχι το ιδανικό, αλλά νομίζω είναι καλά τα άτιμα, αν μη τι άλλο συγκρίσιμα, πολύ καλή freeware φάση. Your browser does not support the HTML5 audio tag YamethGuitarbyManosX.mp3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2020 To Steinberg με έψησε λίγο! Τα υπόλοιπα προσομοίαζαν φθηνό ενισχυτή Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 12/28/2019 at 12:28 AM, fusiongtr said: Πιο πολύ μου άρεσε ο direct ήχος +++ Μακράν. Δηλαδή έβγαλες έναν ωραίο ήχο (δεδομένου του direct φυσικά) που βασίστηκε κυρίως στα έμπειρα χέρια σου και μετά ήρθαν τα plugins και έθαψαν ό,τι vibrant είχε το αρχικό παίξιμο. Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2020 από Jazzjoker Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2020 Από τα 4, μόνο το guitar rig free είναι δωρεάν? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση