Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 Συζητούσα χθες με έναν φίλο μου, που είναι εξωτερικός συνεργάτης σε έναν….δημόσιο φορέα (δεν τον προσδιορίζω για ευνόητους λόγους) για crt pc monitors. Μου είπε , ότι όταν αντικατέστησαν εκεί τα crt monitors στα pc…...στη κυριολεξία έσπαζαν τα παλιά, επιδειχτικά πετώντας τα από τα μπαλκόνια ή τα στοίβαζαν σε χώρους, όπως ακριβώς τα καρπούζια, πετώντας τα και δημιουργώντας βουνό από αυτά. Πετούσαν ακόμα και un-opened στα κουτιά τους καινούργια crt monitors,. Καταστράφηκαν…..πάρα πολλά. Πόνεσα πραγματικά, και όχι μόνο για τα λεφτά μου , σαν φορολογούμενος, αλλά για το πώς ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ , ανίκανος άνθρωπος , που δεν παράγει τίποτα , συμπεριφέρεται στην τεχνολογία …….μιας και τη θεωρεί δεδομένη. Δεν θέλω να ακούγομαι υπηρέτης της τεχνολογίας, που είμαι, μιας και υποτίθεται ότι είναι εδώ να μας εξυπηρετεί και όχι το αντίθετο, αλλά δεν το ανέχεται ο οργανισμός μου. Σε καμία περίπτωση δεν λεω να γίνουν όλοι σαν και εμένα, που κατέκτησα, λόγω ψυχιατρικής νόσου, την υποχρέωση να «διασώσω» και να λειτουργήσω ό,τι ξεπερασμένη τεχνολογία πέφτει στα χέρια μου, αλλά λίγο σεβασμός δεν βλάπτει. Υ,Γ. Μου υποσχέθηκε να μου δώσει από εκεί ένα 15αρι μονιτορ που διασώθηκε απο την καταστροφή και ειναι unregistered. Υ.Γ 2. Φανταστείτε να μην υπήρχε ο Righini , και να μην ειχε διασώσει όλα αυτά τα αυτοκίνητα από το να γίνουν σκραπ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο…. Υ΄Γ3 , είμαστε σε φόρουμ τεχνολογίας και όλo και θα βρεθεί κάποιος …να με καταλάβει 3 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 Ανερμάτιστη κατρακύλα. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 πάντως Λάκη εγώ το 20''αρι trinitron στα 120hz μάλλον το βλέπω για τον gypsy καθώς μια μέρα έκανε ένα τσαφ και σταμάτησε... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2019 Αλλο να χαλασε...και αλλο να τα σπαμε.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2019 Εχω ένα 19'' μόνιτορ AOC εντελώς επίπεδο, πρέπει να ήταν από τα τελευταία crt που βγήκαν λίγο πριν περάσουν στην ιστορία, θυμάμαι ότι η λεπτή οθόνη με την οποία το αντικατέστησα δεν μου άρεσε και ένεκα καιρό να συνηθίσω τα μάπα χρώματα που είχε σε σύγκριση με το AOC... είναι συσκευασμένο σε χοντρή σκουπιδοσακούλα σε χώρο που στεγάζει λέβητα καλοριφέρ σε βουνό της αττικής εδώ και πάρα πολλά χρόνια... το χαρίζω ή ανταλλάσσω με πακέτο τσιγάρα ή καφάσι μπίρες kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση